El president de la Diputació, José Martí, es reuneix amb l’alcaldessa de Viver, Nieves Simón

431

La primer edil ha traslladat al president els problemes que pateix el municipi pel mal estat de la xarxa d’aigua

Actualitat Diària

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Viver, Nieves Simón, en el marc de la ronda contactes amb els alcaldes i alcaldesses de la província que està realitzant per a conéixer de primera mà les necessitats de cada municipi.

Nieves Simón ha traslladat al president un dels principals problemes que pateix aquesta localitat de l’Alt Palància: les deficiències en la xarxa d’aigua potable, la qual cosa provoca nombrosos talls i problemes de subministrament, malgrat ser un poble que disposa d’un cabal hídric important. “Tenim la sort de tindre moltíssima aigua però tota la xarxa d’aigua està obsoleta, està en molt mal estat, la qual cosa provoca nombrosos problemes als veïns i veïnes”, ha explicat la primera edil, qui ha afegit que “estem buscant vies de finançament per a fer un pla director i començar a solucionar aquest problema”.

Per la seua banda, José Martí, ha destacat la necessitat d’optimitzar la gestió d’un recurs tan important com és l’aigua, i ha recordat l’existència de plans d’ajudes provincials i de fons que arriben d’altres administracions, com la Generalitat, que podrien destinar-se a aquest problema.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací