Maria Arnal i Marcel Bagés tancaràn aquest any el festival EMAC de Borriana

429

Des del divendres 16, la programació ompli Borriana de música indie i electrònica i art contemporani

Actualitat Diària

Amb tan sols tres anys de vida que es compliran aquest divendres a les set de la vesprada amb la inauguració oficial d’una nova edició de l’Emac, el Espai de Música i Art Contemporani de Borriana, és ja un referent per als amants de la fusió de música indie i electrònica amb les més actuals manifestacions artístiques contemporànies i el streetfood, la fotografia o el disseny.

I és que des de la regidoria de Cultura i l’organització de l’emac, “hem volgut que la gent de Borriana i dels pobles veïns puga tenir un atractiu cartell tant musical com a artístic, per això cada any hem fet grans esforços per augmentar tant el nombre de participants en l’emac com el nivell de grups i artistes”, tal com coincidien a assenyalar el regidor Vicent Granel i l’encarregat del disseny del cartell, Vicent Tormo.

Així, l’emac tornarà a estar dividit en fins a tres escenaris diferents, com seran l’Escenari Plaça (la de la Mercè), l‘Escenari emac (en el conegut com a pati del CMC La Mercè) i Escenari Amfiteatre de l’interior de la Casa de la Cultura borrianenca, i que es reservarà per a les actuacions del diumenge a la vesprada.

Així, Sickboy, Anticiclón & Borrasca i The Look dj set seran els encarregats d‘iniciar la marxa d’aquesta tercera edició de l’Emac el divendres a partir de les sis de la vesprada en l’Escenari Plaça, quan també es realitze la inauguració oficial del festival amb la presència de les autoritats municipals. Eixa primera nit d’Emac es tancarà amb l’Off Festival que una vegada més acollirà el local del Naraniga en el carrer Sant Vicent, i que comptarà amb la presència de Indiyei dj als plats

Per al dissabte, els locals deBigote que s’acomiaden dels escenaris en aquest emac, obriran el foc a les tres i mitja de la vesprada en l’Escenari emac, en el que serà una vesprada sense pràcticament descansos i en la qual actuaran Heatwaves, La Plata, TVERSKY, Navvier, beGun live! i Vini & Kim djs.

Prèviament, en l’Escenari Plaça l’activitat començarà amb la segona de les sessions Vermout time, que començaran amb La Desmontable i seguiran amb la presència de Howpopisnow dj, CharLee b2b iBrañas, Pizzicato i theBasement Soundsystem.

Tal com ha indicat el mateix Vicent Tormo, “una altra vegada creiem que la importància de portar fins a Borriana a grans djs de l’escena electrònica i indie era clau per a continuar amb l’esperit amb el qual va nàixer l’Emac fa tres anys, així que l’esforç per a portar a aquests artistes ha sigut important, però ara solament esperem que servisca per a seguir fent atractiu un Emac que enguany ha aconseguit molt altes cotes quant al nivell musical”.

Novament el dissabte, la jornada es tancarà amb Daphunk Phenomena en la segona sessió de l’Off Festival en el Naraniga Gastromusic.

Cartell del diumenge

Però segurament, la gran expectació que en els dies previs a l’Emac s’està alçant entre els aficionats a la música i l’art contemporani, té molt a veure amb el cartell del diumenge, dia final del festival.

Ja al matí en l’Escenari Plaça se celebrarà la tercera Vermout time amb Cosmonauta, Indies de pacotilla i Kike Villar.

Però serà a partir de les cinc de la vesprada quan el CMC òbriga les seues portes per a rebre en l’Escenari Amfiteatre a M A R en primera instància, a DESERT, els valencians Gener, i l’espectacular final de festa amb l’esperada actuació de Maria Arnal i Marcel Bagés, que després d’esgotar totes les entrades en els seus últims dos concerts en terres valencianes “arriben a Borriana en el marc d’un emac que ha aconseguit que siga el primer lloc en molts quilòmetres a la redona que puga gaudir d’una de les sorpreses musicals més agradables de l’últim any, amb el que creiem que serà el concert perfecte per a tancar la tercera edició de l’Emac”, com recordava el regidor de Cultura, Vicent Granel.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací