Maldita Nera actuarà a les festes del Crist 2019 a l’Alcora

372

Actualitat Diària

El grup Madita Nerea serà el protagonista musical de les Festes del Crist 2019 de l’Alcora. Tal com ha informat la regidora de l’àrea, Vanessa Périz, el concert tindrà lloc el divendres 30 d’agost en la Pista Jardí i serà gratuït.

Maldita Nerea és un grup tan consagrat com adorat pels seus fans, les famoses i nombroses tortugues. Amb diversos Discos de Platí en el seu haver-hi i múltiples singles en el més alt de les llistes de radis, iTunes i Spotify, el grup ha rebut quatre Premis 40 Principals, un premi Els Números 1 de Cadena 100 i més recentment l’El que de debò Importa per Mira dins, un àlbum nominat en els Neox Fan Awards i guanyador en els Fcinco Joves Influents. Ha completat grans aforaments en més de 300 concerts i esgotat les entrades en espais tan emblemàtics com el Palau d’Esports i el Palau Vistalegre de Madrid o el Palau Sant Jordi de Barcelona.

Tot això, al costat de l’espectacular influència de Jorge Ruiz a través d’Internet i xarxes socials i la seva experiència com a terapeuta del llenguatge, fa de Maleïda Nerea no només un dels grups més reeixits i reconeguts del pop espanyol, sinó també i sobretot dels més respectats.

Logopeda i mestre d’Audició i Llenguatge, apassionat de l’estudi del talent, la comunicació i les emocions, enamorat de l’emprenedoria en l’àmbit educatiu… Tot això i molt més és Jorge Ruiz, reconegut per la seva impecable trajectòria en el món de la música, que compagina des de fa anys amb la de terapeuta del llenguatge i altres activitats vinculades al món de l’educació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací