El macrosopar de veïns i veïnes de Vila-real complirà quinze edicions el 6 de setembre amb 2.400 tiquets i 14 associacions

La cita multitudinària repeteix a la plaça del Llaurador, com a exemple de participació i l’orquestra Kraken amenitzarà la vetlada

395

La cita multitudinària repeteix escenari, en la plaça del Llaurador, com a exemple de participació i convivència. El termini d’inscripció per a participar en la festa s’obrirà el 15 de juliol i es perllongarà fins al 29 d’agost, amb tiquets al preu simbòlic d’1 eur. L’orquestra Kraken l’encarregada d’amenitzar la vetlada.

Actualitat Diària

La Regidoria de Participació Ciutadana, juntament amb la Junta de Festes, convoca per al divendres 6 de setembre una nova edició del Macrosopar de veïns i veïnes. La cita repeteix escenari, en la plaça del Llaurador, enfront de l’estadi de la Ceràmica, on s’espera la participació de 2.400 persones procedents de les 14 associacions de veïns que participaran en la festa.

“El Macrosopar de veïns és ja una de les cites més multitudinàries i esperades de es festes patronals, obrint noves vies de participació i convivència als veïns i veïnes de la ciutat, tant si pertanyen a una penya com si no”, assenyala la regidora de Participació Ciutadana, Miriam Caravaca, qui recorda que l’esdeveniment celebra la 15a edició. El termini d’inscripció per a participar en la festa s’obrirà el 15 de juliol i es perllongarà fins al 29 d’agost, amb tiquets al preu simbòlic d’1 euro que es podran arreplegar en les diferents associacions de veïns i en la Casa de la Festa. El sopar de pa i porta inclou taula i cadires, porrat i beguda a càrrec de l’organització que, com és habitual, aportarà també una actuació. Enguany serà l’orquestra Kraken l’encarregada d’amenitzar la vetlada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací