Els hotels de la Comunitat reben un 3,6% més de viatgers durant 2019

286

Actualitat Diària

Els hotels de la Comunitat Valenciana van superar en el període gener-abril 7,7 milions de pernoctacions, la qual cosa suposa un augment del 2,8% respecte al mateix període de 2018, segons les dades difoses aquest dijous per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Els resultats de l’Enquesta d’Ocupació Hotelera mostren també que el nombre de viatgers i viatgeres als hotels de la Comunitat ha crescut en els primers quatre mesos de 2019 un 3,6% interanual, amb 2.570.097 persones registrades.

El secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, ha assenyalat que “aquestes xifres reflecteixen el bon comportament del turisme en la Comunitat amb xifres positives fos de temporada” i ha explicat que “el nostre objectiu és aconseguir incrementar els turistes que visiten la Comunitat durant tot l’any i incrementar la despesa mitjana per turista, ja que hem posat l’enfocament a aconseguir una major rendibilitat”.

Les dades publicades per l’INE reflecteixen que, durant el període gener-abril, es van incrementar les pernoctacions realitzades per turistes estrangers en hotels de la Comunitat Valenciana en un 0,9% respecte al mateix període de 2018. A més, s’incrementa el nombre de turistes un 3,5%.

Per part seva, la demanda nacional ha incrementat durant els quatre primers mesos el nombre de persones viatgeres als hotels de la Comunitat Valenciana en un 3,6%, i les pernoctacions han augmentat un 4,5% interanual.

Resultats mes d’abril 

Respecte a les dades referents al passat mes d’abril, cal destacar que tant el nombre de pernoctacions com el número d’allotjats en hotels de la Comunitat Valenciana han registrat ascensos interanuals del 1,7% i del 3% respectivament. En concret, s’han registrat 2.515.745 pernoctacions i 809.945 persones.

Les dades d’abril mostren que la demanda estrangera ha descendit el mes d’abril passat un 2,7% interanual amb una xifra total d’1.168.890 pernoctacions. No obstant això, el nombre de viatgers estrangers, xifrat en 342.603 s’ha incrementat un 3%.

Per part seva, la demanda nacional ha incrementat les pernoctacions un 5,9% respecte a abril de 2018 amb un total d’1.346.855. El nombre de persones residents espanyols, xifrat en 467.342, s’ha incrementat un 3% interanual.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací