L’onada de calor fa que les compres per Internet augmenten durant les rebaixes

347

Actualitat Diària

Estem a les portes d’un dels esdeveniments comercials més destacats de l’any, les rebaixes d’estiu però, no obstant això, la notícia de la qual es parla en tots els mitjans és, sens dubte, l’onada de calor que està arribant a Espanya. Per això, Tiendeo.com, companyia líder en serveis drive-to-store per al sector retail, ha decidit analitzar el comportament dels espanyols referent a les seves compres en aquestes dates i si aquestes condicions meteorològiques han influït en les cerques i preferències dels consumidors.

L’interès per la compra d’aires condicionats es doblega en l’última setmana

D’acord a l’estudi sobre les tendències dels consumidors durant el període de rebaixes, “Informàtica i electrònica” és la categoria que regna les cerques d’ofertes i descomptes, seguida per “Llar i mobles” i “Jardí i bricolatge” (probablement perquè es tracta de productes més cars i amb descomptes més sucosos), seguits molt de prop per “Roba, sabates i complements”.

Aquesta preferència es veu, a més, reafirmada per l’interès per part dels consumidors espanyols a trobar els millors descomptes en electrodomèstics per a fer front a l’onada de calor. Les dades recollides durant l’última setmana en la plataforma revelen que les cerques d’ofertes d’aire condicionat augmenten un 125% i les de ventiladors s’incrementen fins a un 244%, comparat amb el número de cerques realitzades la setmana anterior.

Les visites a botiga física augmenten un 58% en rebaixes

Malgrat el creixent auge de les compres online, les botigues físiques continuen sent una pedra angular del comerç a Espanya, tant és així que el 99% de les compres de gran consum es realitzen en els establiments físics*.

Aquesta tendència es materialitza també en els hàbits de compra analitzats per la companyia a través de la seva tecnologia Geotracking que permet conèixer detalladament el comportament offline dels consumidors. Durant el període corresponent a les rebaixes d’estiu es va observar un increment del 58% en l’afluència a botigues físiques a Espanya*, dada que reafirma la preferència dels espanyols per realitzar les compres en els propis establiments.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací