Llargues cues a Borriana per a fer-se amb una entrada de l’Arenal Sound, mentre els altres ‘sounders’ esperen

387

Actualitat Diària

Llargues cues en el Faller de Borriana per a fer-se amb una entrada per a l’Arenal Sound 2020, que se celebrarà en la localitat del 28 de juliol al 2 d’agost. Després de presentar el seu aftermovie oficial en el dia d’ahir, el festival ha començat a vendre els seus tiquets entre els joves de la capital de la Plana Baixa, amb preferència sobre la resta de ‘sounders’ en la compra d’aquestes. Aquesta va ser una de les peticions especials que l’alcaldessa, Maria Josep Safont, va demanar a The Music Republic, l’empresa organitzadora, quan va ocupar el càrrec en l’anterior legislatura.

La resta d’assistents hauran d’esperar al diumenge 20 d’octubre, quan el festival òbriga la venda d’entrades al públic general a les 12.00 hores a través del seu web oficial. La previsió és que s’esgoten en poc temps i el primer dia, com ha succeït en les últimes edicions del ja consagrat festival musical burrianense que enguany celebrar el seu 11 aniversari.

D’aquesta manera, els ‘sounders’ podran adquirir l’abonament general per 39, 95 euros i el VIP per 80 euros, als quals cal sumar en tots dos casos les despeses de gestió.

Com ja va avançar Castelló Informació cal aclarir que Arenal Sound prohibirà l’entrada a menors de 18 anys i elimina així l’autorització. Un mal de cap que havia perseguit al festival en anteriors edicions. D’aquesta forma, únicament es permetrà l’accés als menors que tinguen entre 0 i 9 anys i vagen acompanyats del seu pare, mare o tutor.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací