L’Ivace organitza una missió comercial per a establir relacions empresarials amb Emirats Àrabs

343

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial Ivace, a través de la unitat d’Internacional, ha organitzat una Missió Comercial Multisectorial a Unió dels Emirats Àrabs, que se celebrarà del 8 al 12 d’abril.

Aquesta Missió s’emmarca dins del Pla de Promoció per a l’any 2019 i el seu objectiu principal és prospectar aquests mercats i identificar possibles distribuïdors o importadors tractant d’establir i consolidar les relacions comercials de les empreses de la Comunitat Valenciana interessades a Emirats Àrabs.

La Missió, que està organitzada per la delegació del Ivace a Dubai, ha preparat una agenda de treball en destinació per a cada empresa participant, amb entrevistes individualitzades segons el perfil indicat en la fitxa d’inscripció i els interessos de cada empresa.

Cal destacar que Emirats és un interessant mercat amb una població que supera els set milions d’habitants i que gaudeix d’un alt ingrés per càpita, el 13a major del món. A més, el país presenta unes previsions positives de creixement econòmic que s’eleven al 2,9% i 3,7% en 2018 i 2019, respectivament.

Per als productes de la Comunitat Valenciana, Unió dels Emirats Àrabs és la 31a destinació mundial i el 11è client no europeu.

També destaca com la cinquena destinació més important a Àsia, a continuació de la Xina, Aràbia Saudita, Israel i l’Índia, amb un 8% de les exportacions a aquest continent amb un valor exportat en 2018 de 196 milions d’euros.

Productes valencians a Emirats Àrabs 

Els productes de la Comunitat Valenciana més demandats en els últims anys han estat, principalment, materials de construcció (principalment els productes ceràmics, esmalts, i pedra natural i les seves manufactures). A continuació, en importància destaquen les preparacions de perfumeria, els mobles, fruits, maquinària, automòbils, calçat i components.

A més de materials destinats al sector de la construcció, actualment també demanda productes molt variats principalment en material i equip elèctric, béns d’equip per al sector d’hidrocarburs, medi ambient, aigua, energia, així com equipament hospitalari i tecnologies de la informació.

Quant al sector alimentació, la principal demanda de producte espanyol són els snacks, l’oli d’oliva, les olives, els dolços i brioixeria industrial, les conserves d’hortalisses i en menor mesurada el vi. Dins dels serveis cal destacar els d’enginyeria, consultoria especialitzada (turisme, gestió sanitària), arquitectura i interiorisme.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací