L’IVACE i la Cambra de Comerç de Castelló ja preparen Qualicer 2020

329

Actualitat Diària

El Consell ha acordat autoritzar la subscripció del conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i la Cambra de Comerç de Castelló per a la preparació, suport, col·laboració i divulgació del congrés mundial de la qualitat del taulell i paviment ceràmic Qualicer2020.

El conveni, amb un import de 30.000 euros, cobrirà les despeses derivades de la programació, promoció i correcte desenvolupament del Congrés on es presenten les novetats més importants en la indústria azulejera, quant a fabricació, les línies de recerca o màrqueting.

Qualicer és el fòrum internacional de referència del sector ceràmic. En ell es donen cita fabricadores de paviments i revestimentos, maquinària i béns d’equip, fregides, colors i esmalts.

Durant el certamen, que se celebrarà durant la primera setmana de febrer de 2020 coincidint amb Cevisama, els visitants poden veure els avanços que s’estan realitzant en els desenvolupaments científic i tecnològics, en temes relatius a la gestió empresarial i tendències de mercat i, fonamentalment, quant al posicionament de la marca de qualitat i disseny de la ceràmica espanyola a nivell global.

El clúster ceràmic, dinàmic, avantguardista i innovador, s’ha consolidat com un dels principals motors econòmics de l’economia valenciana. Representa el 75% de les exportacions de la província de Castelló i té presència en més de 190 països.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací