Les pernoctacions als hotels de la Comunitat s’incrementen fins a juny un 2,4%

253

Actualitat Diària

Els hotels de la Comunitat Valenciana van superar 13,3 milions de pernoctacions fins a juny, la qual cosa suposa un 2,4% més respecte al mateix període de l’any anterior, segons les dades difoses per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Així mateix, de la mateixa enquesta es desprèn que el nombre de viatgers i viatgeres als hotels de la Comunitat Valenciana ha crescut fins a juny un 4,7%, amb un total de 4,3 milions de persones registrades.

Durant el primer semestre de 2019, les pernoctacions realitzades als hotels de la Comunitat per turistes residents a Espanya s’han incrementat un 6,7%, mentre que les d’estrangers han descendit un 2%.

Segons les dades de l’Enquesta d’Ocupació Hotelera, els viatgers i viatgeres residents a Espanya han registrat un augment del 6,1% interanual mentre que els viatgers estrangers s’han incrementat un 2,7% durant el primer semestre de 2018.

El secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, ha assenyalat que “aquestes xifres mostren el bon comportament del turisme nacional en la Comunitat en la primera meitat de l’any 2019” i ha explicat que “el nostre objectiu és aconseguir incrementar els turistes que visiten la Comunitat durant tot l’any i aconseguir una major rendibilitat”.

Resultats del mes de juny

Pel que respecta a les dades del passat mes de juny, els resultats de l’Enquesta d’Ocupació Hotelera de l’INE mostren que els hotels de la Comunitat Valenciana van registrar més de 2,9 milions de pernoctacions (2.998.812), un 2,6% més que al juny de 2018.

Respecte al nombre de persones viatgeres, l’enquesta mostra que durant el mes de juny passat la Comunitat Valenciana va registrar un total de 950.024, un 6,4% més que durant el mateix mes de 2018.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací