Les obres del polígon Les Voltes arranquen a Vila-real i tallen al trànsit l’avinguda d’Arcadi Garcia sentit València mes i mig

434

El projecte, adjudicat per 1.070.000 euros, inclou la creació de carrils per a bicicletes i vianants i la modernització i dotació d’infraestructures de serveis

Actualitat Diària

El projecte de millora del polígon Les Voltes, inclòs en el finançament de l’Ivace dins del Pla de Reindustrialització Local, ha començat les obres d’execució hui mateix. Els treballs obligaran a tallar la circulació del trànsit en l’avinguda d’Arcadi Garcia durant un mes i mig aproximadament, desviant els vehicles per l’avinguda de Matilde Salvador i l’avinguda de Bèlgica.

Les obres afectaran el tram de via entre la rotonda de l’hotel Vila-real Palace i la rotonda de Novogres, en sentit d’eixida cap a València. Els vehicles seran desviats per l’avinguda de Matilde Salvador i l’avinguda de Bèlgica, per poder enllaçar amb la N-340. L’entrada a la ciutat per la N-340 estarà garantida en tot moment.

El projecte de Les Voltes, adjudicat per 1.070.000 euros, forma part del Pla de Reindustrialització Local impulsat per l’Ajuntament de Vila-real amb el finançament de l’Ivace. Les actuacions inclouen la creació de carrils per a bicicletes i vianants i la modernització i dotació d’infraestructures de serveis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací