Les Brigades Antifeixistes reconeixen l’autoria de les pintades en les pancartes electorals de Carrasco

313

La regidor i candidata del PP ha denunciat les pintades en Comissària on diu haver-les rebut pel seu càrrec polític

A primera hora d’aquest matí, nombrosos ciutadans comunicaven a Begoña Carrasco que la seua pancarta electoral havia començat el dia amb pintades, modificacions en el missatge i amb canvis substancials en la imatge. La ‘obra’ estava signada per les BAF, que també han reclamat l’autoria hores després a través del seu compte de Facebook. Carrasco ha presentat una denúncia en Comissària. La regidor i candidata a l’alcaldia pel PP, relata els fets i afirma haver sigut objecte d’aquestes pintades pel seu càrrec polític i l’inici del judici als polítics del Procés.

Actualitat Diària

Les pancartes electorals de la candidata a l’alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, començaven el dia aquest matí ple de pintades i escrits que deformaven la imatge original. La portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Castelló ha interpretat aquest atac com la forma de reaccionar de les Brigades Antifeixistes, BAF, que “el mateix dia que comença el judici als colpistes del ‘Procés’, els seus acòlits a Castelló es mobilitzen atacant al PP”.

Així s’ha pronunciat la líder dels populars en el consistori, després que les tanques des de les quals el PP està informant de la seua campanya d’escolta activa ‘Tu eres Castelló’ hagen començat el dia amb pintades amenaçadores i insults. “Novament porten la signatura de les mal dites Brigades Antifeixistes, que no són més que feixistes amenaçant a tots aquells que no combreguen amb el seu pensament únic”, ha assenyalat Begoña Carrasco, que hores després denunciava els fets en Comissaria.

La denúncia ha sigut formalitzada aquest migdia, i en ella, la regidor i candidata a l’alcaldia, ha assenyalat, que ha sigut objecte d’aquestes pintades, pel càrrec polític que exerceix “Que vol fer constar que el motiu dels danys ocasionats són pel càrrec polític que ocupa la declarant , tenint coneixement que les sigles BAF són les pròpies de Brigada Antifeixistes de Castelló, amb direcció…. i que el motiu, entén, podria ser l’odi d’aquest grup a la ideologia que representa.

La BAF Castelló es fa ressò de l’atac

Les Brigades Antifeixistes de Castelló també s’han fet eco d’aquest incident en el seu compte de Facebook.

En el missatge publicat les BAF no indica textualment “hem sigut nosaltres”, però si reprodueix la pancarta en la qual signen l’autoria de la deformació de les imatges, i afigen un missatge que diu: “Nosaltres som Castelló i Castelló és antifeixista. Podreu controlar l’Estat, els govern, els institucions, els *utges, la policia, però els carrers seran sempre nostres!!!”.

I afigen: “Ajuda’ns a combatre el feixisme a Castelló, ajuntes som mes fortes”.
Segons Carrasco: “Res nou sota el sol a la ciutat de Castelló. Els mateixos que campen a pler, amb el beneplàcit i el consentiment dels responsables polítics del bipartit de PSPV i Compromís a l’Ajuntament, han tornat a fer de les seues, però ni ens callaran ni ens pararan. Davant cada colp i amenaça que rebem, ells rebran una major defensa dels valors de la democràcia, la tolerància i la convivència, com ens reclama el conjunt dels castellonencs”.

Per a la portaveu del PP, “Les casualitats no existeixen i aquest atac és una nova demostració que a Castelló hi ha grups d’extrema esquerra i radicals que representen i actuen a la ciutat en nom dels independentistes”, indica Begoña Carrasco. “El mateix dia que els colpistes catalanistes desfilen en el Tribunal Suprem pel seu intent de colp d’Estat a la democràcia i a tots els espanyols, tornen a deixar el seu segell a Castelló. Són els mateixos que van assaltar l’Ajuntament i van llançar des del terrat fulls volants a favor de la consulta il·legal sobiranista de l’1 d’octubre, que pinta els monuments o la nostra seu del partit, o que roba el xiquet Jesús del Portal de Belém en la plaça Major i el substitueix per un llaç groc independentista i posteriorment demanen a canvi com a rescat la llibertat dels polítics presos”.

“Una vegada més, indica la portaveu popular, ens reiterem en les nostres declaracions. El que està passant a la ciutat de Castelló és del tot intolerable i inadmissible. Portem denunciant tota la legislatura que hi ha grups radicals d’extrema esquerra que campen a pler i no respecten ni la legalitat ni les mínimes normes de convivència ciutadana”.

“Una situació , ha puntualitzat, que és així perquè hi ha fonamentades sospites que aquesta impunitat amb la qual actuen es deu a les vinculacions d’alguns dels membres de l’equip de govern que presideix Amparo Marco amb aquests grups radicals”. “Volem mesures contundents contra els qui incompleixen la llei. Ja és hora que el bipartit a l’Ajuntament faça exercir la seua autoritat o en cas contrari quedarà en evidència que empara aquestes agressions a la convivència ciutadana dels castellonencs”, conclou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací