Les 24 hores de Ford ja han començat en el circuit del Jarama, a Madrid

364

Actualitat Diària

Amb un ambient excepcional, a les 17 hores d’avui el President-Conseller Delegat de Ford España, Jesús Alonso, ha donat la sortida a la XVI edició de les 24 Hores Ford, la prova automobilística de conducció, consum i estratègia d’equip que relaciona d’una manera nova i divertida l’automobilisme amb l’esport i la solidaritat.

Multitud de rostres coneguts, que presten la seva imatge d’una manera totalment altruista per a afavorir la repercussió mediàtica, estan presents en el circuit del Jarama, cadascun d’ells representant a una ONG. Entre aquests ambaixadors es compten personalitats com Mario Vaquerizo, Óscar Higares, Guillermo i Javier Fesser, Alonso Caparrós, Enrique Arce, Poty Castillo, Santiago Segura, i Irene Villa i un llarg etcètera.

Les 24 Hores Ford conjuguen dos elements fonamentals en l’ADN de Ford: la responsabilitat social i la competició, i es basa en que els dotze Focus ST-Line donin el màxim nombre de voltes durant les 24 hores que dura l’esdeveniment utilitzant una quantitat limitada de combustible, que en aquesta edició s’ha decidit que siguin 250 litres.

L’estratègia particular que apliqui cada equip serà el més important per a arribar amb plenes garanties a la meta després de 24 hores ininterrompudes. Després de dues voltes senceres de la maneta petita del rellotge, la prova acabarà demà dissabte dia 22 a les 17 hores. Si en les tres anteriors edicions el protagonista va ser el model Festa, en aquesta XVI edició les 24 Hores Ford compten amb la complicitat tècnica del Ford Focus ST-Line, equipat amb un nou motor de gasolina EcoBoost 1.5 de 150 CV, un parell màxim de 240 Nm per a una acceleració de 0-100 km/h en 8,9 segons i una velocitat màxima de 208 km/h.

Els Focus ST-Line utilitzen canvi automàtic de 8 velocitats. Aquest portento mecànic està alimentat pel combustible BP Ultimate de 98 octans amb tecnologia Activi, una gasolina d’última generació amb un alt poder tèrmic. Cada equip ha d’establir una estratègia en la qual prevalgui abans de res l’estalvi de combustible per a poder circular sense parar durant les 24 hores. Un altre aliat dels participants és el calçat que porten els Ford Focus ST-Line, aquest any els nous pneumàtics Continental 225/45 R18 Eco Contact 6, que en una quantitat de 8 unitats per cotxe seran els que disposarà cada equip.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací