L’empresa vila-realenca Vidres s’incorpora al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa

410

Actualitat Diària

L’esmaltera Vidres, amb seu a Vila-real, s’ha incorporat al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa (FUE-UJI), en un acte en el qual Joaquín Font de Mora, conseller delegat de l’empresa, ha subscrit l’acta d’adhesió en presència de la rectora de l’UJI i presidenta de la FUE-UJI, Eva Alcón; el president executiu de la Fundació, Carlos Cabrera; la gerent de la FUE-UJI, Gloria Serra, i el notari, Ernesto Tarragón.

En l’acte, Eva Alcón, ha destacat l’aposta contínua de Vidres per la innovació i ha insistit en la importància de fomentar les relacions entre la Universitat i l’àmbit empresarial. “L’UJI ha volgut sempre acostar-se al teixit empresarial i dotar-se d’estructures que faciliten aquest contacte. En aquest sentit, la FUE-UJI ha demostrat ser un instrument molt valuós i útil per a gestionar una relació que beneficia a l’empresa i la Universitat, però també a la societat”, ha assenyalat la rectora.

Amb l’adhesió de Vidres, el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa suma 29 empreses i entitats que avalen amb la seua presència la raó de ser de la Fundació, creada en 1993 per a servir de nexe d’unió entre la Universitat Jaume I i l’entorn soci econòmic castellonenc.

Vidres situada a Vila-real, va ser fundada en 1975, creada amb la finalitat d’oferir respostes a les necessitats del sector ceràmic, tant nacional com internacional, mitjançant la innovació, el disseny, la tecnologia, la qualitat i el servei. La seua activitat se centra en la fabricació i comercialització de frites, esmalts, tintes, colors i pigments ceràmics, aquests últims fabricats en l’empresa Colors ATC, incorporada al grup de Vidres l’any 2018.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací