L’Arenal Sound comença avui a Borriana i Vila-real amb l’ombra del FIB al fons

443

Actualitat Diària

Cues en el passeig marítim de la platja de l’Arenal de Borriana per a accedir al càmping de l’Arenal Sound, que ha obert les seves portes aquest matí amb milers de ‘sounders’ batallant en l’entrada per a fer-se amb les zones més cobejades, les que compten amb ombra.

En l’Arenal Sound s’habiliten dues zones de descans, la de l’Arenal i la de la Malva-rosa, més allunyada de la zona de concerts i més pròxima al Grau que al port de la capital de la Plana Baixa.

Per a no haver de caminar d’una zona a una altra, ja que el passeig es fa pesat amb la calor, l’organització ha habilitat el sounderbus, que amb un preu de 15 euros tot el festival connecta el càmping amb la de concerts. A més també té connexions amb els pobles més pròxims a Borriana, com Vila-real, Nules, Almassora o la capital Castelló.

Ampliació del recinte de concerts

Tot està preparat ja per a la celebració del desè aniversari del festival. De fet, la superfície per als escenaris i la zona de concerts s’ha ampliat en 10.000 metres quadrats. Això sí, manté l’aforament de 60.000 persones perquè no hi hagi esglais i perquè els ‘sounders’ puguin moure’s amb més tranquil·litat i menys aclaparament pel recinte. Una solució que s’havia demanat ja en edicions anteriors i que ha estat escoltada per l’organització per a 2019.

Festa i més festa sota l’ombra del FIB

En el que a música es refereix, els concerts arrencaran demà a Vila-real en les trucades ‘preparties’ amb l’actuació de Bombai. Una vegada conclòs aquest concert, la festa es traslladarà a la platja de l’Arenal, on es donarà per iniciat el festival, que s’allargarà fins diumenge que ve 4 d’agost.

El certamen estarà marcat, sens dubte, per la compra de la promotora musical dels germans Muñoz, The Music Republic, i encarregada de l’organització de l’Arenal Sound, entre altres festivals, de la marca FIB. Un festival que començarà a explotar a partir del següent any i que com ja va informar Castelló Informació, pretenen recuperar l’essència d’antany. De moment, el cartell del desè Arenal Sound promet…i molt.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací