Lanzarote, Càller i Viena es converteixen en els aeroports més econòmics per a volar des de la Comunitat per al pont

341

Actualitat Diària

Un any més, valencians, alacantins i castellonencs celebren el dia de la seua Comunitat, una data en la qual se celebra l’entrada del rei Jaume I a la ciutat de València l’any 1234, i que s’ha convertit en la cita perfecta per a celebrar concerts, activitats i exposicions que es duen a terme en tota la Comunitat Valenciana i que donen la benvinguda a la tardor en tota la regió.

Encara que durant els dies previs se celebren diferents actes d’interés, molts habitants de la regió aprofiten per a fer pont i escapar-se aquests dies, que són els primers dies de descans després de la temporada estival. Per aquesta raó, els experts de Kayak.es han posat el focus en l’aeroport de València per a buscar les rutes més interessants i econòmiques per a tots aquells que desitgen escapar de la ciutat durant aquestes dates.

Lanzarote, Càller i Viena, les opcions més econòmiques per a anar-se de pont

Amb un preu mitjà de 61 €, Lanzarote és l’opció més econòmica per a escapar-se durant el dia de la Comunitat Valenciana. L’illa, característica per les seues arenoses platges, la seua activitat volcànica o per ser íntegrament Reserva de la Biosfera de la UNESCO, convida als visitants a perdre’s entre els seus desèrtics paisatges i la tranquil·litat de les seues localitats. A més, llocs com el Parc Nacional de Timanfaya o una visita a la casa de César Manrique, convertiran la visita en una experiència inoblidable per al viatger.

Per part seua, dues grans alternatives per a gaudir d’aquest pont de quatre dies, per 65 € i 75 € de mitjana, són Càller i Viena respectivament, dues destinacions molt diferents entre si i que ofereixen centenars de possibilitats als viatgers que les visiten. En primer lloc, la capital de Sardenya és la base perfecta per a visitar cada racó d’aquesta illa, una de les més interessants del Mediterrani i coneguda per les seues platges, la seua gastronomia i la seua particular cultura. A més, llocs com el Castell de San Michele, el Bastió de San Remy o el Palau Viceregio, són imprescindibles per a tots aquells que visiten una illa que gaudeix de temperatures temperades durant tot l’any.

Finalment, Viena, una de les capitals culturals d’Europa, és cèlebre pels seus palaus, els seus immensos parcs, l’Òpera o l’estil refinat de les seues botigues i carrers. D’aquesta manera, la capital austríaca compta amb tots els ingredients per a convertir-se a la ciutat perfecta per a escapar-se un cap de setmana durant els mesos de tardor, en els quals els tons càlids i vermellosos s’apoderen de la vegetació de la ciutat.

Més enllà d’aquestes ciutats, altres opcions per a escapar de la Comunitat Valenciana uns dies per un assequible preu mitjà són Sevilla (78 €), Londres (79 €), Santiago (84 €), Bilbao (88 €), Las Palmas (89 €), Porto (93 €) i París (95 €).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací