L’Ajuntament de Nules contractarà cinc joves qualificats per a un període d’un any

342

Actaulitat Diària

L’Ajuntament de Nules contractarà un total de cinc joves qualificats per un període d’un any i a jornada completa. En concret el que s’ha demanat per part del consistori a l’oficina d’ocupació Labora és un arquitecte; un tècnic en Igualtat; un tècnic en Patrimoni, Arxiu i Museus; un tècnic superior en Integració Social; i un TASOC o animador sociocultural que no hagen treballat i als quals se’ls farà un contracte en pràctiques.

“A l’hora de demanar les qualificacions per a contractar joves de Nules hem tingut en compte les necessitats de les diferents àrees municipals. De fet les contractacions seran una realitat gràcies a la subvenció de 96.266,99 euros que l’Ajuntament de Nules ha rebut i que s’emmarca en els programes de contractació de joves qualificats inscrits en el Programa de Garantía Juvenil que promou la Generalitat Valenciana, en concret es tracta de les ajudes anomenades Empuju. Així doncs, una vegada més Nules ha sigut afavorit en les polítiques d’ocupació que el Consell està duent a terme en el territori valencià”, explica la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Cal recordar que un dels requisits per a poder fer aquestes contractacions és que els joves estiguen inscrits en el Programa de Garantia Juvenil, en concret el principal objectiu del programa Empuju és la contractació de persones joves menors de trenta anys amb una qualificació professional reconeguda com ara una llicenciatura, diplomatura, grau, formació professional o certificat de professionalitat.

Les persones interessades poden inscriu-se fins al 16 d’agost a l’oficina d’ocupació LABORA. Per a qualsevol consulta hi ha que dirigir-se a l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament de Nules.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací