L’Aeroport de Castelló tanca juliol amb la seva xifra rècord de passatgers, un total de 18.454

447

Actualitat Diària

L’Aeroport de Castelló ha registrat en el mes de juliol passat 18.454 passatgers, la xifra més alta en un mes des de l’obertura al trànsit de la instal·lació al desembre de 2014. A més, el mes passat va registrar 837 moviments d’aeronaus, la major activitat registrada per l’aeroport en un mes.

El secretari autonòmic de Turisme i president de Aerocas, Francesc Colomer ha visitat les instal·lacions aeroportuàries al costat del president de la Diputació de Castelló, José Martí. Els dos han mantingut una reunió de treball amb el director de l’aeroport, Joan Serafí Bernat, a la qual ha assistit també la diputada provincial de turisme, Virginia Martí.

Colomer ha informat que l’aeroport ha registrat al juliol la xifra de passatgers més alta, amb més de 18.000, i ha destacat la previsió d’aconseguir els 60.000 passatgers entre juny i octubre. A més, ha recordat que l’aeroport opera 6 rutes que connecten amb 5 destinacions internacionals: Londres, Bucarest, Sofia, Budapest i Katowice, i que en 2020 obrirà 3 noves connexions amb Londres, Viena i Marsella, que operaran durant tres anys gràcies al nou pla de posicionament internacional en el qual treballa Aerocas.

Per al secretari autonòmic, “hem de continuar treballant per a obrir nous mercats però també és necessari impulsar i promocionar l’oferta turística de Castelló. Un aeroport no fa una destinació. La destinació ha de fer-se rellevant en l’imaginari del potencial viatger.”

Nova escola internacional de pilots

aeroport castellonEl també president de Aerocas ha recordat, a més, l’aposta per la diversificació i ha anunciat que aquest mes d’agost començarà a operar una segona escola internacional de pilots i que es continua treballant en la línia operativa del reciclatge d’avions.

Francesc Colomer ha agraït la visita del president de la Diputació de Castelló, José Martí, perquè, segons ha ressaltat, “aquest és l’únic aeroport públic de la Comunitat i està al servei de l’interès general de la societat civil i l’economia de la província.”

El president de la Diputació, Joseé Martí, ha manifestat la voluntat de treballar en col·laboració amb la Generalitat i ha coincidit en “la importància de l’aeroport com a pol industrial i de dinamització de la zona dins de l’aposta de la corporació pel desenvolupament dels municipis d’interior.”

Polo de desenvolupament turístic i industrial 

La Diputació pretén continuar “avançant” en la conversió de l’aeròdrom de Vilanova d’Alcolea en “un gran pol de desenvolupament turístic i industrial per a la província que ajudi a frenar la despoblació”.

José Martí ha avançat que “dins de l’aposta de la corporació pel desenvolupament dels municipis d’interior estarà l’Aeroport de Castelló”.

Martí s’ha mostrat “molt satisfet” per les últimes dades de trànsit aeri i ha manifestat “la nostra voluntat de treballar en col·laboració amb la Generalitat per a continuar millorant aquestes xifres i que tot això recapti en una major projecció econòmica i turística en aquesta terra que vol donar-se a conèixer en el món”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací