L’aeroport de Castelló busca a Càller noves aliances després de les rutes Londres-Luton i Marsella

249

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló participa en la fira de connectivitat aèria Connect Route Development Fòrum, que té lloc entre el 5 i el 7 de juny en la localitat italiana de Càller (Sardenya), amb l’objectiu de promoure noves aliances que contribueixin al fiançament i desenvolupament de la infraestructura.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha explicat que hi ha programada una àmplia agenda de reunions amb representants d’aerolínies, aeroports i professionals del sector aeronàutic, als quals se’ls està informant “sobre els avantatges competitius, oportunitats i possibilitats de col·laboració que ofereix l’aeroport de Castelló”.

En el cas de les companyies aèries, segons Bernat, l’objectiu “és ampliar i aprofundir els contactes que es vénen mantenint a fi d’obrir nous mercats i consolidar els existents”.

En aquest sentit, el director de Aerocas ha recordat que pròximament s’activarà un procés negociat per a aconseguir una tercera connexió a través de la segona campanya de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals. Aquesta campanya ja ha ofert l’adjudicació de dues noves rutes a Londres-Luton i Marsella, que arrencaran en 2020 i tindran un període de vigència de tres anys.

D’altra banda, el director de Aerocas té programades diverses reunions amb representants d’aeroports amb els quals ja hi ha connexió, “amb la finalitat de teixir aliances cooperatives que contribueixin al fiançament de les rutes existents”.

Connect és un dels principals certàmens de connectivitat aèria d’Europa, ja que reuneix a prop de 600 professionals del sector, incloent més 65 aerolínies i 250 aeroports.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací