L’acceleradora de Roig tria a dues empreses innovadores de Castelló en la seva selecció de startups

357

Actualitat Diària

Lanzadera, l’acceleradora i incubadora de startups impulsada per l’empresari Juan Roig, incorpora a dues empreses castellonenques d’emprenedors que aporten noves solucions i propostes innovadores. Els projectes que se sumen a l’ecosistema d’emprenedoria de Marina d’Empreses són Soleil, en el programa Garatge, i Colonvo, que entra en el programa Lanzadera.

Soleil es dedica al disseny i creació de complements de moda personalitzats. Accessoris amb esperit mediterrani que constitueixen un luxe gens prohibitiu. Colonvo es dedica al disseny i comercialització d’ulleres de qualitat, a un preu just i que aporten solucions òptiques per als entorns digitals. Per a ordinador, tablets i telèfons intel·ligents (amb filtre per a llum blava), graduades, ulleres de lectura i de sol. Va ser incubada en el programa Garatge.

Aquests projectes han estat seleccionats juntament amb altres 24 de tota Espanya innovadors en camps com la logística internacional, l’economia circular, la gestió online d’inversions, la sanitat, l’alimentació saludable o la prevenció del blanqueig de capitals, entre altres. D’aquesta forma, són 140 les empreses que en l’actualitat estan rebent suport, formació i finançament en les instal·lacions de Marina d’Empreses de València. En l’acceleradora, que compta amb programes des d’incubació a acceleració, els emprenedors aprenen a aplicar el model de gestió de Qualitat Total en els seus negocis, gaudeixen de les instal·lacions en connexió contínua amb altres equips, reben formació, tenen accés a finançament i compten amb l’ajuda i assessorament d’experts en desenvolupament empresarial.

De les 28 noves empreses, 10 s’incorporen al programa d’acceleració Llançadora, en el qual durant nou mesos comptaran amb assessorament per a millorar els seus productes, augmentar el seu nombre de clients i aconseguir la sostenibilitat. Altres 15 formaran part del Programa Garatge, en aquest programa d’incubació el temps d’estada és una mica major, de fins a 11 mesos, durant els quals rebran el suport necessari per a desenvolupar la seva idea i orientar-la cap a un resultat d’èxit, millorar la primera versió del seu producte i generar les primeres vendes.

Així mateix, s’incorporaran tres noves startups al Programa Corporate, en el qual Llançadora signa acords amb empreses líders amb la finalitat de buscar i impulsar emprenedors que aportin noves solucions a necessitats concretes de cada sector. En aquest cas, una startup treballarà amb el suport de CBRE, i altres dos comptaran amb el suport de Nestlé Purina, inaugurant aquest programa que busca idees que millorin la vida de les mascotes.

L’acceleradora ofereix un programa continu per als aspirants, per la qual cosa els interessats poden fer arribar les seves propostes al llarg de tot l’any a través de la web www.lanzadera.es. Fins al moment, són més de 300 les empreses que han rebut el suport de l’acceleradora generant prop de 600 ocupacions de forma directa i han aconseguit inversió externa d’al voltant de 30 milions d’euros.

Equips Lanzadera

UO és una startup que es dedica al comerç electrònic de productes de regal amb una forta dosi de disseny exclusiu i valor emotiu.

Balbisiana ofereix pastissos artesans, fresques i amb ingredients de la màxima qualitat, compta amb una àmplia gamma de productes sense sucre i per a persones amb intoleràncies alimentoses.

Trucksters coordina el transport de mercaderies terrestre a Europa. Connecta empreses de transport amb conductors de llarga distància per a aconseguir una logística més intel·ligent i que maximitzi la utilització de vehicles.

MatMap és una plataforma on es poden comprar i vendre materials de construcció d’ocasió, de segona mà, reutilitzables, ecològics i liquidacions d’estocs de grans fabricants. Ideal per a arquitectes. Va ser incubada en el programa Garatge.

Colonvo es dedica al disseny i comercialització d’ulleres de qualitat, a un preu just i que aporten solucions òptiques per als entorns digitals. Per a ordinador, tablets i telèfons intel·ligents (amb filtre per a llum blava), graduades, ulleres de lectura i de sol. Va ser incubada en el programa Garatge.

Healthy Poke és una cadena de restaurants de menjar sa especialitzats en cuina hawaiana i més concretament en els seus famosos Poke’s. Producte sa, fresc i natural a preus molt assequibles.

Motorrevive està revolucionant el món del sector automobilístic, posicionant-se com una de les marques més venudes per a la cura i neteja dels vehicles, amb 11 productes de fàcil ús.

Fintup és una aplicació que permet la gestió automatitzada per a invertir en fons a llarg termini d’una forma senzilla, programant les aportacions i pagant una mínima comissió, la qual cosa permet maximitzar la rendibilitat.

Multihelpers és la plataforma que facilita la resolució de reparacions i reformes de llar aconseguint pressupost en minuts i resolució en poques hores.

Aldous Bio es dedica a la comercialització online de productes alimentaris ecològics i superalimentos per la seva aportació nutritiva i beneficis per a la salut.

Equips Garatge

CRSS permet controlar mitjançant un programari tots els riscos que afecten les inversions durant les 24h del dia, limitant les pèrdues assumides pel client, i emetent alertes en cas de superar els filtres establerts. VALÈNCIA

Eventeau és la solució per a tot aquell que vulgui fugir de l’estrès que suposa organitzar un esdeveniment professional o personal. Aquest assistent virtual t’envia una proposta a mesura i personalitzada i saca el màxim partit al teu pressupost.

Imperia SCM vol revolucionar la forma en la qual les empreses realitzen el procés de previsió de demanda oferint una plataforma tecnològica fiable, ràpida i senzilla, utilitzant intel·ligència artificial i tecnologia analytics.

Imprimakers ofereix la impressió d’objectes amb tecnologia 3D baix comanda i sense sortir de casa. Puges l’arxiu 3D, selecciones el material, color i acabat, obtens el pressupost i te’l produeixen i envien a domicili.

Ordatic connecta i integra les plataformes de menjar a domicili amb el TPV del restaurant. L’establiment ja no ha de transcriure manualment la comanda perquè automatitza la gestió online i es redueixen així temps de lliurament.

Organic Boosting és una plataforma de venda internacional de productes ecològics a uns preus molt ajustats. El seu objectiu és democratitzar el consum d’aliments bio i convertir-los en un dret i no en un luxe.

Crypto Unify és una plataforma per a poder consultar operacions i en la qual es pot trobar tota la informació sobre les criptomonedas.

Fixtoe Device busca solucions a patologies que afectin els peus basats en una evidència científica i clínica. Fixtoe permet la correcta alineació de les deformitats dels dits dels peus i alleujar el dolor metatarsal.

Timpers ofereix sabatilles amb els millors materials, contrastos de textures i un disseny doblement exclusiu. Pel seu atractiu i perquè porta la signatura de cecs , que les dissenyen a través del tacte.

Way Director és una plataforma online de logística, on els clients obtenen el millor preu per a les seves càrregues, de transportistes verificats.

Soleil es dedica al disseny i creació de complements de moda personalitzats. Accessoris amb esperit mediterrani que constitueixen un luxe gens prohibitiu.

Bebup et permet crear llistes de naixement col·laboratives per a ajudar els pares i mares a preparar l’arribada del seu bebè, amb els productes i serveis que necessitaran. Els familiars i amics col·laboren amb el regal que desitgin i la quantitat que vulguin.

Pibisi és una plataforma per a automatitzar els processos de prevenció del blanqueig de capitals. Una solució en el núvol que permet a les empreses identificar a clients, consultar bases de dades, analitzar operatives i complir les exigències del regulador.

Watafan és una aplicació que ofereix el col·leccionisme de fotos i imatges amb l’autògraf del teu ídol en versió digital. A més, garanteix en tot moment l’autenticitat i l’originalitat.

Talossa té una proposta acolorida i divertida per a qui no vulgui que la façana o els interiors de la seva casa o negoci passin inadvertits. Pintura Mural perquè els espais aportin una mica més.

Equip Corporate CBRE

Urban Data Eye extreu les dades que permeten optimitzar grans espais comercials, industrials i urbans, usant un algorisme propi de visió artificial i càmeres en temps real per a mesurar els moviments de persones i vehicles d’una manera completament anònima.

Equips Corporate Nestlé Purina

Kibus Petcare ha dissenyat el primer electrodomèstic que cuina aliments saludables per a gossos i gats.

Wakyma és una aplicació que permet gestionar les necessitats de les mascotes de forma fàcil, amb ella pots controlar la seva cura o connectar amb clíniques veterinàries o serveis.

Sobre Lanzadera

Llançadora és l’acceleradora i incubadora de startups pertanyent a Marina d’Empreses i impulsada per Juan Roig amb capital privat. Ofereix diferents programes d’incubació i acceleració: des de suport a emprenedors amb projectes en fase idea, mitjançant una incubadora d’empreses on les idees es validen per a convertir-les en realitat, fins a acceleració de startups ja llançades al mercat per a assegurar el seu creixement. A més, compta amb acords Corporate amb grans empreses, en els quals es brinda als emprenedors la possibilitat de resoldre nous reptes d’innovació que aquestes plantegen.

Per a formar part de qualsevol d’ells, els emprenedors poden enviar el seu projecte a www.lanzadera.es en qualsevol moment de l’any. Durant els seus sis anys de marxa ha donat suport a més de 300 startups. Entre totes han aconseguit generar més de 600 llocs de treball directes, així com inversió externa de més de 30 milions d’euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací