Labora organitzarà fòrums d’ocupació a la provincia gràcies a un conveni signat pel Pacte de la Ceràmica

254

Actualitat Diària

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència de la província de Castelló i Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, han signat un conveni de col·laboració per a la realització de fòrums d’ocupació en el marc del pla ‘Avalem Territori’. L’alcalde d’Onda i president del Consorci, Ximo Huguet, ha explicat que “l’objectiu d’aquests fòrums d’ocupació, denominats Fòrum Labora Ocupació, és acostar l’orientació i l’assessorament en la cerca d’ocupació a la ciutadania, així com la divulgació de serveis, prestacions i polítiques en matèria d’ús de les administracions públiques valencianes, a més de posar en contacte a les persones sol·licitants d’ocupació amb les entitats ocupadores”.

Labora manté la seua aposta per impulsar i fomentar acords i convenis de col·laboració i cooperació amb les entitats integrades en els Pactes i Acords Territorials els objectius dels quals i activitats es dirigisquen al foment i desenvolupament de l’ocupació mitjançant la posada en marxa de fòrums o fires d’ocupació. L’ens autonòmic organitzarà aquests esdeveniments en els espais cedits pels diferents pactes i acords territorials. D’aquesta manera, el fòrum d’ocupació que organitzarà el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència de la província de Castelló està previst per a l’últim quadrimestre d’enguany a la localitat d’Almassora.

El president de l’ens local per l’ocupació, Ximo Huguet; ha signat l’acord amb el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu; que ha estat acompanyat per la directora general d’Ocupació i Formació, Rocío Briones; i la directora general de Planificació i Serveis de Labora, Eva Hernández. “Amb aquest acord, es podran desenvolupar polítiques que vagen encaminades a la creació de llocs de treball en la zona d’influència de la ceràmica, que es va veure molt afectada per la crisi, però que gràcies a la col·laboració entre administracions i al treball de les empreses, està superant aquesta mala situació i tornant a ser un important motor de l’economia de la zona”, ha conclòs Huguet.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací