La Volta a Espanya recorrerà un total de 31 municipis de Castelló amb 4000 pernoctacions

322

Actualitat Diària

La província de Castelló ha tret el cap avui a la Volta a Espanya 2019 amb una etapa que, després de començar en la localitat valenciana de l’Eliana, acabarà en l’observatori astrofísic de Javalambre, a Terol, després de passar en el seu recorregut per quatre municipis de l’Alt Palància.

El plat fort, no obstant això, es concentrarà en les dues etapes de dijous i divendres, que faran gaudir als afeccionats de mitja província d’una de les proves ciclistes més prestigioses del món. En total seran 31 els municipis que gaudiran com a testimonis privilegiats del pas de la carrera en aquestes tres jornades en les quals la província serà la imatge internacional de la Volta, gràcies al patrocini de la Diputació i a la implicació dels municipis, especialment Llauris, Llucena i Onda, els dos primers els llocs d’arribada de les etapes del dijous i el divendres, respectivament, i el tercer, la sortida programada per a demà passat.

La presència de la Volta 2019 a la nostra província s’ha concretat avui en el pas de la carrera per Sacanyet, Begís, Toràs i Barraques, en l’Alt Palància, encara que se substanciarà especialment en les dues etapes dels dies 29 i 30 d’agost. El dijous 29 la caravana s’endinsarà en terres castellonenques, des de Mosqueruela, per Vilafranca per a viure un final inèdit a Ares del Maestrat.

Prèviament passarà pels termes municipals de Morella, Catí, Vilar de Canes, la Torre d’en Besora, Culla i Benassal.la etapa del divendres 30 partirà d’Onda i discorrerà íntegrament per territori de la província de Castelló, amb una primera part de 80 quilòmetres plans per la zona litoral i un duríssim final en el Mas de la Costa. D’aquesta etapa seran protagonista, a part d’Onda i Llucena, els municipis de Castelló, Benicàssim, Almassora, Borriana, Nules, la Vilavella, la Vall d’Uixó, Alfondeguilla, Chóvar, Eslida, Ahín, Alcudia de Veig, Tales, Fanzara, Vallat, i Argeleta.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací