La Vall d’Uixó impulsa la integració i convivència amb un videoclip gravat en llocs molt coneguts de la localitat

910

La cançó de rap ‘Anem a viure sense por’ sonarà a l’entrada i l’eixida dels centres educatius i està especialment dirigida al públic jove

Actualitat Diària

Un videoclip per a afavorir la convivència i l’integració es l’ultima acció que ha dut a terme l’Ajuntament de la Vall d’Uixó. En este ocasió ha presentat el videoclip de la cançó de rap ‘Anem a viure sense por’, una acció que s’emmarca dins del pla municipal d’integració i convivència i de la campanya i l’espot anti-rumors que es van llançar al novembre coincidint amb la celebració del Dia internacional de les persones migrades.

L’autor de la lletra del rap és José Juan Graner (Grajo) i la música del grup MKS. El vídeo ha sigut gravat en diversos llocs molt reconeguts del terme municipal i en ell participen persones de totes les edats, tant estrangeres com a espanyoles i de diferents religions, que han volgut col·laborar en aquest projecte de sensibilització.

Aquesta nova iniciativa va dirigida al públic jove, especialment dels col·legis i instituts. Així, a més de fer difusió del vídeo musical a través de les xarxes socials i dels mitjans locals, s’oferirà a tots els centres educatius perquè sone a les hores d’entrada i eixida durant una setmana, per a fomentar la convivència, la tolerància i el respecte.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Serveis Socials, Antoni Llorente, ha destacat la necessitat de “combatre i desmuntar estereotips i etiquetes negatives que es repeteixen com un ‘mantra’ i que no són reals”, alhora que “posar en valor missatges de pau, perquè som una ciutat referent en aquest àmbit i perquè tots i totes podem posar el nostre granit d’arena per a fer un món millor”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací