La segona Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe ha transcorregut este dimarts amb total normalitat

391

Actualitat Diària

La segona Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe ha transcorregut amb total normalitat. Amb una durada d’un minut i vuit segons, catorze caballistes han acompanyat als sis bous i el mans en el seu recorregut pel carrer Colón, de Sogorb.

En el moment de la recollida, en la zona de les Fondes, un dels toros ha envestit primer a Capità, cavall de Fernando Zarzoso, i després a Canyella, l’egua d’Esther P. Xiva. Els animals es troben en perfecte estat i podran participar amb normalitat en la resta d’Entrades.

Una vegada l’Entrada ha agafat velocitat, els catorze caballistas han controlat, amb gran mestratge, un ramat que ha baixat molt estirada al Carrer Colón i que ha arribat a la plaça de la Cova Santa sense problemes.

Dues dones han sortit avui en l’Entrada de Toros i Cavalls. Una veterana que ja compleix deu anys com caballista, Esther P. Xiva, amb la seva egua Canyella; i la incorporació més recent al grup, Nerea Alandí, amb el seu cavall Hospitalari. A més, avui també ha estat el dia de debut de Dani Palomar, amb el seu cavall Greco.

Fotos d’I. Ferrera i S. Moragón

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací