La Pèrgola de Castelló acull la II Fira d’Artesania amb tallers i mostres de oficis tradicionals aquest cap de setmana

385

Actualitat Diària

La regidoria d’Innovació Comercial de l’Ajuntament de Castelló col·labora amb l’organització de la segona edició de la Fira d’Artesania, un esdeveniment dedicat als oficis artesans que se celebra des del divendres 18 d’octubre fins diumenge que ve dia 20 en el recinte de la Pèrgola de Castelló.

La fira està organitzada per l’Associació Provincial d’Artesans de Castelló (APAC), amb el suport de l’ajuntament, la Generalitat Valenciana i el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de posar en valor els productes i oficis tradicionals.

Al llarg d’aquestes tres jornades, el recinte de la Pèrgola acollirà tot tipus de tallers demostratius com, per exemple, d’enquadernació de llibres, pintat de ventalls, elaboració de penjolls de plata, etc. També mostres dedicades a la gastronomia com un taller d’elaboració de xocolate a la pedra, torrat de massapà o tastos de cerveses artesanals.

El programa de la Fira d’Artesania també inclou espais per als més xicotets com, per exemple, un taller participatiu el dissabte dia 19 d’octubre o un taller de marionetes el diumenge.

A més, el recinte acollirà un espai dedicat a l’exposició i venda d’artesania amb llocs de marroquineria, ceràmica, fusta d’olivera, ebenisteria, etc. La fira obri les seues portes en la Pèrgola aquest divendres de 16.00 a 21.00 hores i el cap de setmana d’10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací