La nova Ford Transit augmenta la productivitat de les empreses amb major eficiència de combustible, càrrega útil i connectivitat

359

Actualitat Diària

Ford presenta el seu Transit de 2 tones més intel·ligent, eficient en el consum, capaç i productiva, desenvolupada per a ajudar les empreses a prosperar en un entorn operatiu modern.

Més de 4.600 components actualitzats, juntament amb tecnologies avançades de motor i
assistència al conductor, contribueixen al fet que la nova Ford Transit puga transportar més, consumisca menys combustible i siga més fàcil de conduir.

Les versions millorades dels sofisticats motors dièsel EcoBlue de Ford ajuden a reduir
els costos operatiu en aconseguir fins a un 7 per cent de millora en l’eficiència del combustible, amb fins a un 8 per cent addicional d’estalvi de combustible dels nous motors EcoBlue Hybrid de la Transit, la primera tecnologia mild hybrid de 48 volts disponible en el segment.

Un complet programa de reducció de pes per a la nova Transit, que utilitza el disseny
assistit per ordinador (CAD) de la indústria aeroespacial, ha ajudat a aconseguir un augment de la càrrega útil de fins a 80 kg. A més, les funcions avançades de connectivitat, inclosa la nova tecnologia de mòdem a bord FordPass Connect, ajuden els operadors a maximitzar l’eficiència i l’ús del vehicle.

Les tecnologies avançades d’assistència al conductor ajuden els conductors a aparcar en
manera mans lliures, mantindre’s dins dels límits de velocitat i evitar o mitigar els efectes
de les col·lisions en entorns urbans.

“L’emblemàtica Ford Transit eleva el llistó una vegada més per a augmentar la productivitat de les empreses, oferint una major càrrega útil, una millor eficiència en el consum de combustible i una connectivitat avançada que proporcionarà a les empreses de totes les grandàries les eines per a maximitzar l’eficiència operativa”, ha assegurat Michael McDonagh, enginyer cap de Programa Global de Transit de Ford Europa. “Ford també està obrint el camí en matèria d’electrificació, amb motors mild hybrid pioners en el segment, ideals per a serveis de repartiment”.

La nova Ford Transit ja està a la venda en tota Europa i es basa en l’èxit del model
anterior, que ha ajudat a establir a Transit com el líder en el seu segment tant a Europa
com a Amèrica del Nord. El creixement de les vendes a Europa ha continuat durant 2019,
període en el qual la gamma Ford Transit ha aconseguit un rècord en el segon trimestre amb 68.800 unitats en 2019, un 2.7 per cent més que en el segon trimestre de 2018.
Ford també ha millorat la furgoneta Transit Custom d’1 tona líder del mercat amb
les noves tecnologies EcoBlue dièsel, EcoBlue Hybrid i Plug-In Hybrid per a optimitzar l’eficiència del combustible, juntament amb tecnologies avançades de connectivitat i assistència al conductor.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací