La nova aplicació Nissan Charge facilita la recàrrega del vehicle elèctric en ruta

379

Actualitat Diària

Nissan ha presentat Nissan Charge, un nou servei de recàrrega de vehicles elèctrics dissenyat per a millorar l’experiència de tindre un vehicle elèctric.

Nissan Charge s’ha creat en col·laboració amb Plugsurfing, el proveïdor de serveis de mobilitat elèctrica líder a Europa, i permet als propietaris del LEAF i de la furgoneta e-NV200, trobar i accedir a una xarxa de més de 100.000 punts de recàrrega per tota Europa mitjançant subscripció, la qual cosa permet recarregar fàcilment en ruta.

L’aplicació Nissan Charge està disponible tant per a Nissan LEAF nous com de segona mà i e-NV200 i permet als usuaris buscar el millor punt de recàrrega a través d’una aplicació específica per a telèfons intel·ligents Apple i Android. Les cerques es poden filtrar per model, velocitat de recàrrega i mètode d’accés, la qual cosa permet als propietaris trobar ràpidament el millor punt de recàrrega.

Els usuaris poden navegar fins al punt de recàrrega seleccionat a través de l’aplicació i usar el seu telèfon per a iniciar i detindre la recàrrega de manera remota en qualsevol estació compatible.

L’aplicació Nissan Charge també localitza els punts de recàrrega situats en concessionaris Nissan i associats, la qual cosa ofereix als usuaris d’aquesta aplicació un accés fàcil a preus competitius, millorant així la seua experiència amb els vehicles elèctrics.

Dissenyat en el marc d’una comunitat de vehicle elèctric en constant creixement, Nissan Charge també ofereix als seus usuaris l’opció de publicar opinions i puntuacions de les estacions de càrrega a través de l’aplicació, amb el que ajuden altres usuaris a planificar la seua ruta de recàrrega.

Per a registrar-se en aquest servei, els propietaris d’un LEAF o una e-NV200 simplement han de descarregar l’aplicació gratuïta i crear un compte, que requereix una adreça de correu electrònic i una contrasenya, a més del número VIN del vehicle i una targeta de dèbit, de crèdit o compte de PayPal vàlida. Una vegada registrats, els clients poden usar l’aplicació o el portal en línia per a sol·licitar una clau de recàrrega gratuïta, que els atorga accés als punts de recàrrega de la xarxa i serveix per a iniciar i detindre la recàrrega

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací