La ‘low cost’ espanyola Volotea connectarà Castelló i Marsella a partir d’abril durant els pròxims tres anys

350

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló i l’aerolínia Volotea han presentat aquest dimarts davant institucions i sector empresarial la nova ruta estival que connectarà Castelló amb Marsella a partir del pròxim mes d’abril i que tindrà una vigència de tres anys.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha destacat que aquesta connexió suposa una oportunitat per al sector turístic castellonenc, en la mesura que exercirà “un paper catalitzador de turistes procedents del sud de França”. En aquest sentit, l’aeroport de Marsella té una àrea de captació principal en el departament de Bouche-du-Rhone que compta amb més de dos milions d’habitants.

Bernat ha recordat que el país gal és el principal emissor internacional de turistes a la província de Castelló, “amb el que es podrà aprofundir i créixer en un mercat estratègic”.

El director de Aerocas ha anunciat que, en coordinació amb els empresaris, s’estan preparant accions promocionals a Marsella dirigides a posicionar la destinació Castelló en la zona. Així mateix, s’està treballant amb Volotea perquè l’aerolínia doni suport a les institucions locals mitjançant campanyes promocionals coincidint amb la celebració d’esdeveniments destacats de la província, amb l’objectiu de fomentar l’arribada de turistes francesos.

Per part seva, el director de desenvolupament corporatiu de Volotea, Carlos Cerqueiro, ha explicat que l’aerolínia ha elaborat una campanya de comunicació sobre Castelló en aquest mercat francès, que combina accions publicitàries online, a bord dels seus avions, així com col·laboracions amb mitjans offline per a donar a conèixer a Marsella els llocs, activitats i atractius que ofereix la província de Castelló.

En total, l’aerolínia posarà a la venda 9.800 seients i les freqüències dels vols a partir del 14 d’abril de 2020 seran les següents:

Castelló – Marsella: tots els dimarts amb sortida a les 11.45 hores

Marsella – Castelló: tots els dimarts amb sortida a les 10.00 hores

“Estem molt contents de poder anunciar l’inici de les nostres operacions a Castelló amb aquesta ruta exclusiva, que permetrà viatjar sense escales a Marsella, la famosa regió de la Provença i la seva coneguda Costa Blava, però també permet acostar Castelló a la població de la regió de Provence-Alps-Cote d’Atzur, que compta amb més de cinc milions d’habitants”, ha explicat Carlos Cerqueiro.

El responsable de Volotea ha afegit que l’aerolínia “connectarà totes dues ciutats a preus competitius, permetent el desenvolupament turístic, comercial i empresarial entre totes dues regions, que són pols importants en els dos països”. Segons ha assenyalat, en 2019 Volotea va iniciar les seves operacions en els aeroports espanyols a la Corunya i Murcia i en 2020 sumarà 19 aeroports espanyols amb la incorporació de Castelló a la seva xarxa.

Cal recordar que la nova ruta a Marsella s’ha tramitat a través del pla de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals, promogut per Aerocas, que també ha possibilitat una connexió anual a Londres-Luton i una altra estival a Viena. Les tres rutes tindran una vigència de tres anys.

Campaña de creixement de l’aeroport

En aquest sentit, Joan Serafí Bernat ha anunciat que ja s’està treballant en el disseny d’una nova campanya de creixement de l’aeroport en els mercats europeus, que sortirà a licitació pròximament. Seguint el model de la campanya anterior, la nova tindrà una durada de tres anys amb l’objectiu d’incrementar els vols comercials.

El director general de Aerocas ha manifestat la seva satisfacció amb el desenvolupament de les instal·lacions. En aquest sentit, ha confirmat que la present campanya estival “és la millor des de l’obertura al trànsit de l’aeroport”. Segons ha assenyalat, “des de juny fins a meitat de setembre es comptabilitzen gairebé 60.000 passatgers, amb el que ja s’ha complert l’objectiu que ens marquem”.

En l’acte de presentació han assistit, entre altres, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el president de la Diputació de Castelló, Josep Martí; la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí; l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelló, Pilar Escuder; la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, María Dolores Guillamón; el president de Ashotur, Carlos Escorihuela; el president de Altur-Castelló, Alexis de Pablo; el president de Introducing Castelló, Javier Gallego, i el president de l’Associació Valenciana d’Agències de Viatges, Miguel Giménez.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací