La Llei d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge facilitarà la implantació d’energies renovables

312

Actualitat Diària

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha destacat en la jornada sobre ‘Com tramitar renovables en la Comunitat Valenciana’, que les mesures introduïdes pel Govern valencià en la revisió de la Llei d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge (Lotup) “faciliten la tramitació per a la implantació d’instal·lacions d’energies renovables en la Comunitat Valenciana”.

En l’obertura d’aquesta jornada organitzada per l’Associació d’Empreses del Sector de l’Energia (Avaesen) Salvador ha fet referència al fet que des de la conselleria s’ha defensat “la necessitat d’incorporar estratègies d’eficiència energètica en la gestió”.

Segons la consellera, “el repte de la sostenibilitat passa per introduir aquestes polítiques en habitatge o mobilitat, per això, s’ha apostat per aquests mecanismes correctors en múltiples àrees amb la finalitat d’implantar i reforçar dinàmiques que ens acostin a una societat més sostenible”.

Per a Salvador, “és un sentir generalitzat que la pressió sobre els recursos naturals, l’amenaça del canvi climàtic o la creixent desigualtat social són una realitat contra la qual els poders públics i la ciutadania en general tenim l’obligació de combatre. No podem viure al marge d’aquest repte perquè els seus efectes ens concerneixen permanentment”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací