La Junta Electoral Central acorda ampliar el termini per a dipositar el vot per correu fins al 26 d’abril

298

Actualitat Diària

Segons l’acord adoptat avui per la Junta Electoral Central, el termini per al dipòsit del vot per correu per a les Eleccions a Corts Generals i Valencianes s’amplia fins al divendres, dia 26 d’abril, en l’horari habitual de les oficines postals en tot el territori nacional i com a màxim fins a les 14 hores.

Aquest termini finalitzava inicialment demà 25 d’abril, però amb la decisió d’ampliació adoptada, els ciutadans que hagin sol·licitat exercir el seu dret al vot per correu per a les Eleccions a Corts Generals i Valencianes que se celebraran el 28 d’abril, disposaran de més temps per a dipositar en qualsevol de les oficines postals, amb caràcter certificat i urgent, el sobre amb el seu vot.

A més, CORREUS ampliarà fins a les 12 de la nit (00.00 h) d’avui i de demà les 500 oficines amb major afluència per a tramitar el vot per correu dels ciutadans. D’aquestes 500 oficines, 100 es troben a la Comunitat Valenciana i poden conèixer-se en el llistat a baix adjunt. Es tracta d’una mesura addicional per a agilitar al màxim la gestió del vot per correu.

CORREUS haurà d’assegurar el lliurament d’aquests sobres amb vots en les respectives meses electorals en la jornada electoral, el diumenge, 28 d’abril, dins dels terminis legalment establerts.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací