La inversió estrangera en la Comunitat Valenciana aconsegueix els 965 milions d’euros en 2018

264

Actualitat Diària

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat que la Comunitat Valenciana “ha rebut en el període gener-desembre de 2018 un total de 965 milions d’euros d’inversió estrangera, una xifra positiva que se suma a la ja aconseguida per la Comunitat en 2017”.

En aquest sentit, Parra ha subratllat que “si mirem totes les dades registrades des dels anys 90, ens trobem amb la primera ocasió en la qual la Comunitat Valenciana aconsegueix unes xifres tan bones durant dos anys consecutius”.

“En 2017 i 2018, és l’únic moment en el qual hem aconseguit uns resultats tan bons”, ha afegit la directora general que ha valorat així les dades d’inversió estrangera en la Comunitat Valenciana que ha donat a conèixer la Secretaria d’Estat de Comerç Exterior.

Per a María Dolores Parra aquestes dades posen de manifest que en la Comunitat “estem fent bé les coses, seguim en la senda de creixement i l’inversor estranger confia també en les polítiques que estem duent a terme”. De la mateixa manera, ha subratllat que aquests resultats “han d’animar-nos per a continuar treballant en aquesta línia per a així aconseguir mantenir aquestes xifres en el futur”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací