La Generalitat promociona el seu turisme MICE en Frankfurt

270

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana promociona l’oferta de turisme de negocis de la Comunitat en la fira IMEX Frankfurt; un certamen especialitzat en l’oferta Mice (Meetings, Incentivis, Conferences, and Exhibitions), que se celebra del 21 al 23 de maig i que està considerada com una de les fires més importants d’Europa d’aquest producte.

IMEX és una de les majors cites mundials del sector de turisme Mice juntament amb la fira IBTM World de Barcelona, i congrega a més de 5.000 professionals del sector durant els seus tres dies de durada. En aquest certamen es donen cita els principals proveïdors de la indústria de reunions d’Europa i el món.

Es tracta d’una fira d’agenda, cites prèvies i contactes, intercanvi de targetes i posteriors converses, ja que pel que respecta als congressos, aquests solen planificar-se amb anys d’antelació i a través de la preparació de candidatures de destinació.

La participació de Turisme té lloc amb un espai propi dins de l’estand de Turespaña, i reuneix a més dels Convention Bureaux d’Elx, Alacant, Benidorm, Costa Blanca i València, a altres 20 hotels i empreses de serveis turístics, així com a l’associació València Premium. Durant el certamen, les empreses assistents mantindran més de 400 reunions amb operadors del sector MICE de tot el món.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que l’assistència a aquesta fira “forma part de l’estratègia de promoció de producte de Turisme amb especial recalcament en el producte Mice”.

Colomer ha explicat que “des de Turisme hem apostat per promocionar la nostra oferta en les principals fires de Mice, per això durant aquest any participem, a més d’en aquesta fira IMEX a Frankfurt, en el Meetings & Incentivis Fòrum Spring que es va celebrar al passat mes a Benidorm, o la fira IBTM World que tindrà lloc el mes vinent de novembre a Barcelona”.

El responsable de Turisme ha ressaltat que “el turisme Mice permet reforçar la desestacionalització del sector turístic, ja que aquest tipus d’esdeveniments es duu a terme durant tot l’any, especialment a la primavera i tardor”, i ha afegit que “contribueix a incrementar la despesa mitjana per turista, dues dels objectius fonamentals de la política turística que desenvolupem en la Generalitat a través de Turisme”.

Aquesta actuació promocional s’emmarca dins del Pla Anual de Promoció del producte MICE de Turisme Comunitat Valenciana que inclou diverses actuacions com l’assistència a les fires Imex i IBTM.

La col·laboració en l’organització i participació en els fòrums M&I que va tenir lloc a l’abril a Benidorm i el Eurocongress, que se celebrarà a l’octubre a València o la gal·la Eventoplus que tindrà lloc a Madrid al juliol, així com viatges de familiarizacion i inspecció per a operadors del sector i accions en xarxes socials.

Alguns dels atractius per a aquest tipus de turisme, que continua incrementant la seva presència en la Comunitat, són l’increment de rutes directes entre els aeroports de la Comunitat, i nombrosos aeroports de tota Europa, la capacitat i varietat de l’oferta alojativa, la diversitat de l’oferta gastronòmica i d’oci i les característiques climàtiques.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací