La Generalitat i l’UJI firmen un conveni per a finançar la Càtedra d’Innovació Ceràmica de Vila-real

297

Actualitat Diària

El Consell ha aprovat el conveni subscrit entre la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Universitat Jaume I (UJI) per a contribuir al finançament de la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real.

La quantia destinada és de 15.000 i està dirigida al disseny i a la programació de les activitats de la Fira de Transferència Científica, Tecnològica i d’Innovació Ceràmica DESTACA 2019.

El conveni entre la Generalitat i la Universitat Jaume I té com a objecte el finançament d’activitats d’organització, promoció i difusió així com de formació i de recerca de la Càtedra d’Innovació Ceràmica, desenvolupada mitjançant el conveni entre l’Ajuntament de Vila-real i l’UJI, emmarcades en la fira DESTACA 2019.

Les actuacions contemplades són la coordinació del Comitè Cientificotècnic de Fira Destaca: Foment, Assessorament i Promoció DESTACA en ruta 2019; la coordinació de reunions i viatges del Comitè Científic; la coordinació d’accions promocionals de les persones membres del Comitè Científic i del Comitè d’Honor; l’administració; la comunicació i l’avaluació de l’esdeveniment.

Fira Destaca

La Càtedra d’Innovació Científica Ciutat de Vila-real, creada mitjançant un conveni entre l’UJI i l’Ajuntament de Vila-real, duu a terme des de 2014, entre les seves activitats, la Fira DESTACA, de forma bianual.

Aquest esdeveniment té com a objectiu activar el teixit econòmic mitjançant la innovació i projectar-lo cap al futur, apostant per la sostenibilitat i donant impuls a la societat del coneixement.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací