La Gala Anual dels Premis Oci, Turisme i Joc premiarà a la Horchateria Daniel i a Ricard Camarena

518

Actualitat Diària

El restaurador Ricard Camarena i la Horchatería Daniel seran premiats en la XIV Gala Anual d’Empresaris de l’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana que celebrarà dilluns que ve 25 de febrer a les 19.00 hores en el Palau dels Arts.

La gala anual de FOTUR pretén reconèixer el treball dels professionals i empreses del sector així com als mitjans de comunicació i institucions que donen suport a l’oci, el turisme i el joc. Els premis se centren en quatre categories: Empreses, Professionals, Mitjans de comunicació i Institucions.

Ricard Camarena i Horchatería Daniel són sol alguns dels guanyadors d’aquest prestigi reconeixement. La resta dels premiat es donaran a conèixer en el transcurs de la gala que aquest any pro primera vegada se celebrarà en el Palau dels Arts.

L’any passat els premis FOTUR van distingir a Pedro Cavadas, Ricardo Caballer (Ricasa) i AnnickThebia Melsan, Jesús Melero, Luis López, el Festival dels Arts, Marina Beach Club, Jagger, Vessel Club, Desig 54, La Regenta, Zummo, José Moreno de Bingo El Cid, José Rovira de Bingo Balcó de Llevant i Antonio Grau de Bingo Tres Forques. Joaquín Escolano o al Campió d’Espanya de Cocteleria 2017 Toni Cortés. El premi institucional li ho va portar l’Ajuntament de Benicarló. I en la categoria de mitjans de comunicació es va premiar a les Províncies i EsRadio, i al programa de Tele5 ‘Salva’m’.

La gala més veterana del sector es va iniciar en els anys 70 com un sopar empresarial de Salas de Festa Ball i Discoteques (AEDIVA). A poc a poc aquest sopar s’ha anat consolidat en el temps, afegint nous col·lectius relacionats amb l’oci, el turisme i els festivals i convertint aquest sopar en una gala de lliurament de premis en la qual reconèixer el treball de tots els professionals del sector.

En l’actualitat són nou les associacions que participen d’aquesta atractiva trobada empresarial: Associació d’Empresaris de Salas de Festa, Ball, Discoteques i Pubs (AEDIVA), Associació Autonòmica Valenciana de Jocs Legalitzats (EJUVA), Associació d’Empresaris de Salons de Noces i Convencions de la Comunitat Valenciana (AESAVA), Associació de Barmans de la Comunitat Valenciana (ABE), l’Associació Provincial d’Empresaris de Salas de Festa, Ball i Discoteques d’Alacant (ASABAL), Associació de Productors i DJ de la Comunitat Valenciana (PRODJCV), Associació d’Empresaris de Pubs de la Comunitat Valenciana (AEPUB), Associació de Personal Professional de Servei d’Admissió (APPSA), el Club de Caps de Cuina de la Comunitat Valenciana (CJCV) i la Plataforma Multidisciplinària de la Comunitat Valenciana (PMCV).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací