La furgoneta elèctrica Nissan e-NV200 bat el rècord de 10.000 unitats venudes a Europa

386

Actualitat Diària

L’última versió de la furgoneta elèctrica Nissan e-NV200 ha aconseguit tot un rècord de vendes a Europa i a Espanya gràcies a les millores rebudes i a la contribució de les flotes comercials, que segueixen compromeses amb la sostenibilitat.

L’elevada demanda per part d’empreses de repartiment de proximitat està contribuint a impulsar l’èxit sostingut de vendes de la Nissan e-NV200 amb bateria de 40 kWh, que no cedeix el lideratge a Europa des de la seva introducció al febrer de 2018 amb més de 10.000 comandes confirmades en tot el continent.

Aquest recent èxit de vendes es basa en la posició de la versàtil Nissan e-NV200 com a líder del seu segment, ja que és el vehicle comercial lleuger de zero emissions més venut en 10 mercats europeus l’any passat, incloent Espanya, Regne Unit, Itàlia, Noruega i Països Baixos.

En el que portem d’any, s’han venut al nostre país un total de 364 unitats amb un increment del 186%, representant una quota sobre el mercat de furgonetes elèctriques del 44%, és a dir, gairebé una de cada dues furgonetes elèctriques que es venen a Espanya és una Nissan e-NV200.

La planta de Nissan de Barcelona, pionera en la fabricació de furgonetes elèctriques a Espanya, va fabricar en 2018 gairebé 6.000 unitats de la e-NV200, la qual cosa suposa un increment del 50% respecte a 2017. En els cinc primers mesos de 2019 la producció va superar les 5.300 unitats, un 240% més que en el mateix període de l’any anterior.

“Des de 2014 hem fabricat més de 25.000 unitats de la e-NV200 en la planta de Nissan de Barcelona, exportant-les a tothom, la qual cosa ens permet reforçar la posició de la companyia com a fabricant mundial líder en vehicles elèctrics” ha afirmat Genís Alonso, conseller director general de Nissan Motor Ibèrica, qui afegeix: “Estem orgullosos de contribuir a la creació d’un ecosistema elèctric que ens ajuda a impulsar una societat més neta i sostenible”.

Marco Toro, conseller director general de Nissan Ibèria comenta sobre aquest tema que: “L’any passat aquest vehicle va aconseguir el major nombre de matriculacions de la història en el mercat espanyol i aquest any tornarà a batre el seu propi rècord a Espanya. Veiem com les noves tendències del mercat van de la mà, ja que el comerç electrònic ha suposat un increment significatiu dels lliuraments d’última milla en el centre de les ciutats i, aquest repartiment cada vegada amb més assiduïtat es realitza amb furgonetes elèctriques, on la Nissan e-NV200 compta amb avantatges d’autonomia, confort i càrrega superiors a la dels seus competidors. A més, aquest vehicle compta amb una característica única en el segment de les furgonetes elèctriques i és la seva bidireccionalitat, de manera que és l’única furgoneta en el mercat que no només pot rebre energia dels domicilis o oficines, sinó que pot retornar-la a aquests.”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací