La furgoneta elèctrica de Nissan bat rècords de vendes en 2019

374
Nissan ha fabricado más de 7.000 furgonetas e-NV200 en los siete primeros meses de 2019, un 126% más que en mismo período del año anterior

Actualitat Diària

La furgoneta elèctrica e-NV200 ha depassat, mancant quatre mesos per a la finalització de l’any, el rècord de matriculacions que va aconseguir l’any anterior. Fins al mes d’Agost, s’havien comptabilitzat un total de 494 matriculacions, la qual cosa representa un increment del 132% i una quota de mercat del 38%. A hores d’ara, els números de la furgoneta elèctrica en el mercat espanyol ja més que dupliquen els que es portaven a hores d’ara de l’any anterior.

Mentre que el mercat de vehicles comercials elèctrics continua despuntant amb creixement de doble dígit (+36%), l’e-NV200 ho fa a un ritme d’augment de triple dígit. El mercat està creixent fins al mes d’Agost un 36%, mentre que l’e-NV200 ho fa un 132%.

Aquest increment en el mercat espanyol, així com els majors volums en els mercats europeus van portar a Nissan a anunciar la setmana passada un increment de la producció a la seva fàbrica de Barcelona. Una de cada tres furgonetes elèctriques que es venen a Espanya és una furgoneta Nissan e-NV200 elèctrica.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací