La Fundació F2e, el ATC i Ascer organitzen una jornada sobre autoconsum i indústria 4.0

306

Actualitat Diària

La Fundació per a l’Eficiència Energètica i el Medi Ambient de la Comunitat Valenciana (Fundació f2e) organitza juntament amb l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) una jornada sobre autoconsum, eficiència i indústria 4.0, amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (ASCER). La sessió tindrà lloc el divendres 26 d’abril de 2019a les 8.45 hores en el saló d’actes d’ASCER a Castelló.

Durant la jornada, es realitzarà una anàlisi del nou Reial decret 244/2019, que regula les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l’autoconsum d’energia elèctrica; a més, es tractarà l’autoconsum i les seues possibilitats per a la indústria ceràmica, veient algun cas d’èxit o estudi real.

D’altra banda, s’abordaran temes com les perspectives econòmiques i de negoci dels PPA (power purchase agreement o acord de venda d’energia), consideracions jurídiques en relació amb un PPA i les diferents opcions existents per al sector ceràmic amb l’autoconsum. A més, la ponència sobre indústria 4.0 versarà sobre dades massives, mine machine learning aplicat a la compra d’energia en el sector ceràmic. Per a concloure, es realitzarà una taula redona on s’analitzarà el tema de la descarbonització: drets d’emissió, cogeneració i oportunitats del biogàs per a la indústria ceràmica.

Per a aquest esdeveniment, gratuït i obert a tècnics i públic en general, han confirmat la seua presència organitzacions i empreses com Oppidum Energia, ASCER, Iberdrola Distribución, PwC, Exclusivas Energéticas, AEBIG, ACOGEN, etc.

Sobre la Fundació f2e

La Fundació per a l’Eficiència Energètica i el Medi Ambient de la Comunitat Valenciana, de la qual són patrons BP, l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I, té com a objecte impulsar l’actuació en el camp de l’eficiència energètica a través de la formació, conscienciació social, suport al desenvolupament d’iniciatives empresarials i promoció de projectes d’innovació. Situada a Castelló, f2e conjumina així esforços de l’àmbit privat, públic i acadèmic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací