La Diputació porta fins a l’últim racó de la província potencial ceràmic castellonenca

345

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló està fent realitat ja la seva aposta per fer de la ceràmica l’element constructiu més utilitzat en obra urbana als pobles de la província i omplir així de ceràmica castellonenca els carrers i places dels 135 municipis de Castelló amb el seu Pla Ceràmic de Regeneració Urbana en el qual ha unit a empreses, prescriptores i professionals. Així, a través d’aquesta iniciativa del Govern Provincial s’acaba de concloure la primera obra del pla de 2018 a Montant. Ara es manté el fins a aquest 14 de juny el termini perquè els equips d’arquitectes participin en el concurs d’idees ‘Som Ceràmica’que forma part del PCRU de 2019 i del qual sorgiran les obres a realitzar als pobles durant aquest any.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “a partir d’ara anirem veient com nostres carrers i places es converteixen en el millor aparador per a veure les millors solucions constructives que s’estan produint en el sector ceràmic castellonenc. Hem estat capaços de conjuminar el talent dels nostres arquitectes, les necessitats urbanes dels pobles i el material ceràmic més punter del mercat per a traduir-lo en una iniciativa provincial que beneficiï a tots, i sobretot a la qualitat de vida dels veïns d’aquests pobles”.

En definitiva, segons Aguilella, “continuem sumant nous llocs en l’objectiu de convertir a la ceràmica castellonenca en una constant del paisatge urbà provincial”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací