La Diputació i PortCastelló s’uneixen perquè Castelló es convertisca en destinació de turisme de creuers

Un dels més importants turoperadores de turisme de creuers coneix els atractius turístics de vuit municipis de Castelló

549

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló conjumina esforços amb la Fundació PortCastelló per a la promoció de la província com a destinació de turisme de creuers. Així, en col·laboració amb el Castelló Cruise Club, el Govern Provincial està desenvolupant un viatge de familiarització amb el turoperador Pérez & Cia., un dels més importants d’aquest tipus de turisme especialitzat i agent general a Espanya per a nombroses navilieres com Aida Cruises, Costa, Crystal Cruises, Fred Olsen o Viking Ocean.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha mostrat com a part d’aquest viatge de familiarització les instal·lacions de la Diputació que actualment alberga en la seua hall l’exposició de la Guardia Real. Martínez ha assegurat que “l’objectiu d’aquest viatge és que els responsables d’aquest turoperador coneguen en primera persona les grans possibilitats d’excursions que ofereix la província de Castelló per als creuers que atraquen a Castelló, amb tal de poder incrementar així el tràfic de creuers i les escales en PortCastelló”.

La responsable de Creuers de la Fundació PortCastelló, Susana Soria, acompanya a la delegació durant aquests tres dies de visita amb tal d’exportar la millor imatge de la província i els seus municipis davant aquest important turoperador.

En aqueix sentit, cal tenir en compte que el turista de creuers té grans oportunitats per al mercat castellonenc, doncs és de perfil majoritàriament estranger, amb bon nivell adquisitiu i de consum, i que viatja durant pràcticament tot l’any, amb un elevat potencial desestacionalizador de l’activitat turística castellonenca.

Mostrar els atractius de la província de Castelló

Una dels avantatges competitius de la província de Castelló a l’hora de voler posicionar-se com a destinació de turisme de creuers és l’elevada oferta complementària que ofereixen els municipis de costa i d’interior. És per açò que dins del programa d’aquest viatge de familiarització està prevista la visita dels municipis de Benicàssim, Castelló, Vall d´Uixó, Morella, Peníscola, Sant Mateu, Sogorb i Vilafamés. En cadascuna d’aquestes localitats coneixeran els principals atractius turístics, així com els detalls operatius per a la programació d’excursions des del Port.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací