La Diputació enquesta als visitants al Castell de Peníscola per incorporar treballs de millora

295

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló ha incorporat als treballs de millora que està realitzant al Castell de Peníscola a través del seu Pla Director, la realització d’enquestes de satisfacció als visitants. L’objectiu és el de continuar millorant la qualitat de l’experiència de la visita al monument, tractant d’optimitzar tots els seus atractius a l’hora de ser un dels recursos turístics més importants per a irradiar oportunitats a la província, i imatge turística més internacional de Castelló.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “és cridaner comprovar com més del 90% dels visitants qualifiquen d’excel·lent, amb una puntuació entre 9 i 10 sobre 10, la visita al monument. Tots els enquestats han aprovat els índexs de qualitat de la visita, però saber que gairebé la totalitat li donen el màxim de puntuació i assenyalen que estan gratament sorpresos per l’experiència és, sens dubte, un revulsiu més per a continuar treballant en l’objectiu de posicionar aquest emblema cultural i patrimonial com un dels pilars més importants de l’activitat turística de la nostra província”.

Cal destacar a més que de les conclusions dels qüestionaris que han pogut completar els visitants al castell durant aquest 2019, s’extreu que pràcticament el 80% dels visitants no havia visitat abans la fortalesa, i que més d’un 35% ho feien com a principal motiu de la seva visita a la província.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací