La Diputació de Castelló realitzarà activitats tècniques amb Ajuntaments en Cevisama

664

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló ha coordinat amb 16 ajuntaments ceràmics de la província una completa agenda institucional de 20 activitats en Cevisama que es desenvoluparan en el stand provincial ‘Som Ceràmica, Som Innovació, Som Ceràmica’. D’aqueixa manera, el Govern Provincial conjumina la participació institucional provincial en la fira com a mostra de suport del territori a un sector clau per al seu desenvolupament econòmic i les oportunitats laborals dels castellonencs com és el ceràmic.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha explicat que “l’objectiu és aprofitar al màxim aquest aparador mundial per a llançar un missatge de suport unànime al sector per part de tots els ajuntaments i la Diputació, amb una activitat incessant en un espai compartit per tots nosaltres per a aprofitar totes i cadascuna de les oportunitats que ens brinda Cevisama”.

I és que ja fa tres anys que la Diputació ofereix als ajuntaments aquest stand provincial amb tal de ser més eficients i comunicar el suport unànime de la província de Castelló a un sector que genera 17.000 llocs de treball directes i 3.000 indirectes en la província i el comportament de la qual i desenvolupament reverteix directament en oportunitats econòmiques fonamentals per a la província.

La fira com a instrument per a generar negoci en la província

Amb l’objectiu final d’ajudar a les empreses ceràmiques de Castelló a millorar la seua competitivitat i augmentar les seues vendes, la Diputació realitzarà cinc presentacions i activitats carregades de contingut tècnic i específicament dirigides a tècnics, productors i prescriptores de ceràmica castellonenca.

El primer dia de fira, demà dilluns 5 de febrer a les 10:00 hores la Diputació inaugurarà el stand que a les 13:00 hores acollirà la reunió del Jurado del Premi ‘Som Ceràmica’ del mèrit a la Innovació del Producte Ceràmic en Aplicacions Urbanes.

El dimarts, 6 de febrer, a les 11:45 hores la Diputació presentarà la APP Ceramics, una aplicació per a localitzar espais públics realitzats amb ceràmica en la província de Castelló.

El dimecres, 7 de febrer, a les 11:00 hores, la Diputació lliurarà els premis ‘Som Ceràmica’ del mèrit a l’Ús del Producte Ceràmic en Aplicacions Urbanes 2017 i presentarà l’edició de 2018 d’aquests reconeixements.

El dijous, 8 de febrer, a les 11:30 hores la Diputació presentarà les últimes novetats del projecte Solconcer (Solucions Constructives Ceràmiques).

I, finalment, el divendres 9 de febrer a les 13:00 hores lliurarà el Premi ‘Som Ceràmica’ del mèrit a la Innovació del Producte Ceràmic en Aplicacions Urbanes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací