La Diputació de Castelló mostra el seu compromís amb l’interior amb la coberta de la pista poliesportiva de les Coves

La institució ha finançat amb 120.000 euros, el 61% del pressupost total de l'obra, que ha ascendit a 195.809 euros

350

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló ha constatat amb la nova coberta de la pista poliesportiva de Les Coves de Vinromà el seu treball per millorar la qualitat de vida en els pobles de la província i igualar les oportunitats dels castellonencs. Uns objectius que responen a més a l’aposta estratègica del Govern Provincial per destinar el màxim de recursos al seu programa #Repoblem per a frenar la tendència de despoblació que pateix l’entorn rural castellonenc.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha destacat avui en l’acte d’inauguració d’aquesta nova infraestructura que “aquesta és una bona mostra de com caminant de la mà podem sumar solucions a un poble que avui té ja un nou espai per a crear noves oportunitats, per a poder fer aqueixes fires que fins ara no es podien fer, per a fer festes que no es podien fer i, en definitiva, amb un argument més per a la gent que ha decidit viure ací puga tenir un motiu més pel qual reforçar la seua decisió”.

Per part de l’Ajuntament de Les Coves de Vinromà, la seua alcaldessa Mònica Ens, ha posat en valor que “aquesta nova coberta ens permetrà fer fires que fins ara no podíem o celebrar festes encara que faça mal temps”.

Cal tenir en compte que la Diputació ha finançat amb 120.000 euros el 61% del pressupost total de l’obra que ha ascendit a 195.809 euros. Es tracta d’una coberta sobre una superfície de 1271 metres quadrats en una instal·lació situada dins del casc urbà, en l’Avinguda Constitució, amb fàcil accés des dels carrers adjacents.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací