La Diputació de Castelló impulsa l’ocupació amb un pla dirigit al relleu generacional de les empreses

Aguilella: “Som molt conscients del problema del relleu generacional i del potencial que hi ha en aquestes empreses”

524

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló potenciarà l’ocupació a través d’un innovador pla que afronta la continuïtat d’empreses viables en perill de desaparèixer per motius diferents als econòmics. Així, el Govern Provincial activa un nou servei a través del Pla de Suport a la Transmissió Empresarial que dóna resposta a les dificultats que la falta de relleu generacional suposa per a desenes d’empreses castellonencs viables en perill de desaparèixer.

A través d’aquesta iniciativa que el Govern Provincial comença a prestar als Centres Cedeixes aquesta mateixa setmana, la Diputació proporciona a més a les persones emprenedores de la província una alternativa per establir-se diferent a la creació des de zero de la seva empresa.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha mantingut una reunió tècnica per acabar de perfilar els detalls d’aquest servei. “Som molt conscients de les dificultats que ocasiona la falta de relleu generacional a les empreses de la província i el potencial que hi ha en aquestes empreses per continuar la seva activitat de la mà d’emprenedors amb gran vàlua i capacitat de la nostra província. El que fem a través d’aquest servei és posar en comú aquestes empreses amb els emprenedors per propiciar la continuïtat de l’activitat i amb això l’ocupació que es genera amb aquestes empreses”.

Per poder dur a terme aquest servei, la Diputació ha format a varis dels seus tècnics dels Centres Cedeixes que ja estan capacitats per prestar aquest servei bàsic per a empreses de tota la província.

“A partir d’ara i a través dels Centres CEDEIXES, es prestá suport a les empreses de la província que siguin posades en venda, així com assistir, informar i orientar a la parteix venedora i compradora, a més d’oferir una plataforma web de publicitat a nivell nacional”, ha indicat Aguilella, qui ha explicat que “es tracta d’un servei de caràcter gratuït i que té per objectiu proporcionar la informació i orientació a cadascuna de les parts, la compradora i la venedora”.

A través d’aquest Pla la Diputació activa els serveis d’assessorament previ, qüestionari d’informació per a la valoració de l’operació, avaluació prèvia del valor de l’empresa, publicitat de l’oferta i cerca de compradors. Aquests serveis s’oferiran tant a la parteix venedora com a la compradora.

Cal tenir en compte que aquest servei forma part de l’Estratègia Provincial per a l’Ocupació, el Emprendimiento i la Promoció Econòmica de la Diputació.

Avantatges per als emprenedors

En la trobada tècnica que ha mantingut el diputat s’han especificat a més els avantatges que genera aquesta iniciativa per als emprenedors de la província. “El negoci ja està creat, per la qual cosa suposa un estalvi de temps i de diners. La generació de la idea, el nom, el logotip o la cerca del lloc més apropiat per a l’empresa són aspectes que ja no suposen un problema”, ha explicat.

Altres qüestions com la cartera de clients ja creada o els proveïdors també són passos que porten molt temps d’aconseguir. “Aconseguir una relació de fidelització és una tasca basada en la constància i l’esforç”.

Amb aquest nou servei els Centres CEDEIXES es converteixen en un punt d’informació, assessorament i assistència tècnica i al Pla de Suport a la Transmissió d’empreses. Per a més informació es pot consultar en el telèfon 964256681 Ext. 1 i 5 i a través del mail a cedesempresa@dipcas.es

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací