La Diputació de Castelló consolida a més els seus cinc Centres Cedes a l’interior com a motors de l’ocupació

306

Actualitat Diària

L’aposta estratègica de la Diputació de Castelló per generar ocupació i oportunitats econòmiques a la província li ha permès beneficiar fins a a 59.649 castellonencs desocupats, empreses i emprenedors des de 2015. Així ho confirmen els indicadors de la seva Estratègia per al Foment de l’Ocupació, l’Emprenedoria i la Promoció Econòmica que li ha portat en aquesta legislatura a implementar 1133 accions específicament dirigides a ajudar l’ocupabilitat, la consolidació empresarial i l’emprenedoria a la província. Per a fer-ho possible, la Diputació ha invertit de mitjana més de 3,5 milions d’euros anuals en aquesta activitat, la qual cosa suma un total de 14 milions directes per a millorar la dinamització econòmica de la província.

Com a part d’aquest intens treball desarollado a través del Servei Provincial de Promoció Econòmica, el Govern Provincial de Javier Moliner ha aconseguit consolidar a més els seus cinc centres Cedeixes a l’interior (Sogorb, Lucena, Morella, Albocàsser i Vall d´Alba) com a autèntics motors generadors d’ocupació i oportunitats contra la despoblació.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha explicat avui després de participar en un dels cursos formatius que la Diputació imparteix en el seu Centre Cedeixes de Morella que “hem complert amb el nostre compromís d’aliar-nos amb més de 200 entitats de la província per a ajudar a generar ocupació en tots els pobles, per a facilitar la implantació del talent dels castellonencs en el territori i per a ajudar empreses ja consolidades a ser millors i més fortes. Un treball que ens ha portat a tenir resultats en tota la província, sent precursors i aliats de la creació d’ocupació i de la millora econòmica de la província”.

En aquest sentit, cal assenyalar que la inversió de la Diputació s’ha destinat directament al desenvolupament de més de 40 programes anuals com a part d’aquesta estratègia provincial de la qual han format part els ajuntaments, organitzacions sense ànim de lucre, l’UJI, la Cambra de Comerç i el CEEI.

“Amb l’èxit d’aquesta estratègia es posa de manifest una vegada més la capacitat d’abast i arrelament al territori que té la Diputació, perquè hem portat cursos i serveis a tots els racons de la província. De fet, fomentar la consolidació de població en els entorns rurals és una de les nostres prioritats a l’hora de planificar accions”, ha assenyalat Aguilella.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací