La Diputació de Castelló col·labora amb el Formigues Festival que tindrà lloc a Benicàssim

1119

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló col·labora amb la celebració del VII Formigues Festival que tindrà lloc a Benicàssim els dies 11 i 12 de maig com a part de les activitats culturals que promou en tota la província.

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha participat aquest matí en la presentació d’aquesta iniciativa que es dirigeix a públic familiar amb un complet programa d’activitats. “Continuem col·laborant amb una iniciativa que no només ve a completar aquest concepte de Benicàssim com a ciutat de festivals sinó que contribueix al fet que gent emprenedora castellonenca se sumi al projecte de fer de l’activitat cultural un gran reclam dinamitzador de la nostra terra”.

Es tracta, tal com ha incidit Sales, “de convertir la nostra província en un gran escenari cultural en el qual tenen cabuda totes les expressions artístiques perquè la cultura, i el seu innegable impacte sobre el teixit econòmic i social municipal, s’estengui per tots els racons de la província”.

Cal assenyalar que el lema de l’actual edició del festival serà ‘Com l’Aigua’ i la seva programació pot consultar-se en la web https://formiguesfestival.com/

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací