La Comunitat Valenciana, la autonomia que compta amb major nombre de platges per a gossos

451

Actualitat Diària

L’estiu no seria el mateix sense els dies de platja i els banys en el mar i, ara que arriben les vacances i estreny la calor, toca buscar les platges en les quals poder gaudir amb les nostres mascotes.

Comunitat Valenciana i Andalusia són les dues comunitats autònomes que compten amb major nombre de platges que permeten l’entrada als gossos. Cal tenir en compte que algunes tenen horaris limitats i unes altres encara estan pendents d’aprovació per part del seu govern autonòmic. Per a consultar quines platges admeten la presència dels nostres millors amics existeixen webs com www.playasparaperros.com que faciliten un llistat de totes aquestes platges repartides al llarg de la geografia espanyola.

La Comunitat Valenciana s’ha convertit en un de les majors destinacions pet friendly d’Espanya gràcies al seu gran nombre de platges per a gossos, actualment podem trobar 18 platges canines dins de la comunitat autònoma, sent Alacant la província que disposa de major número d’elles. Algunes d’aquestes platges són: Caleta els Gossets (Santa Pola), Doggy Beach (Alacant), Platja de l’Escullera Nord (Dénia), Platja Punta del Riu Sec i Platja del Barranc, totes dues al Campello. La província de València compte amb 5 platges canines, 3 d’elles es troben molt prop de la ciutat de València. A la província de Castelló també es troben 5 platges canines, dues d’elles a Vinaròs, una altra a Moncofa, a Benicarló i una altra en Alcossebre.

Però no només és important saber quines platges admeten gossos, sinó també saber com cuidar del teu gos durant una jornada estiuenc a la platja. La marca de menjar natural per a mascotes Edgard&Cooper proposa una sèrie de consells perquè tant tu com els gossos també puguin gaudir del mar i la sorra.

1. Assegurar-se que l’animal compta amb totes les vacunes i papers necessaris. És convenient consultar amb el veterinari sobre la destinació del viatge perquè ens aconselli quines vacunes són necessàries, ja que en alguns casos varia en funció de la localització geogràfica. S’ha de tenir sempre a mà la cartilla i el carnet d’identificació de la mascota.

2. Portar una ombrel·la, ja que els gossos també són sensibles al sol, especialment els gossos de pelatge blanc o amb nas rosat i és molt important per a evitar una possible insolació.

3. Portar c joguines o objectes que li recordin a la seva llar, perquè se senti com a casa. Li transmetran confiança i, a més, s’entretindrà.

4. No oblidar bossetes per si el gos necessita fer les seves necessitats en la sorra.

5. Comptar amb un abeurador amb aigua freda per a evitar que es deshidrati i alguna barreta o premi per a la jornada.

A més, Edgard & Cooper compta amb una àmplia gamma de chuches i terrines amb multitud de sabors per a tots els gustos en formats ideals per a viatges. Com les seves barretes per a donar-li al teu gos una dosi extra de proteïnes i energia després d’un intens dia de platja.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací