La Comunitat va rebre en febrer quasi 500.000 turistes extrangers, un 2,2% més que a 2018

339

Actualitat Diària

La Comunitat Valenciana ha rebut durant el mes de febrer passat 459.456 turistes estrangers, un 2,2% més que la xifra registrada en el mateix mes de 2018. Així es desprèn de l’enquesta Frontur-*Egatur que ha publicat l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

A més, la despesa que van realitzar els i les turistes estrangers durant el mes de febrer passat en la Comunitat, xifrat en 476 milions d’euros, s’ha incrementat un 8,8% respecte al mateix període de 2018.

Així es desprèn de les enquestes publicades per l’INE de Moviments Turístics en Frontera (Frontur)i l’Enquesta de Despesa Turística (Egatur).

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha valorat aquests resultats i ha destacat que “aquestes dades confirmen que la Comunitat Valenciana va pel bon camí de la desestacionalizacion”.

L’enquesta Frontur publicada per l’INE mostra que la Comunitat Valenciana va rebre al febrer 459.456 turistes estrangers, xifra que representa un increment interanual del 2,2%.

Per mercats, s’incrementen els principals mercats emissors per a la Comunitat, a excepció d’Itàlia. Així, Regne Unit s’incrementa un 5,2% interanual, França un 23,7%, països nòrdics un 12,1% i Alemanya un 3,5%.

Les entrades de turistes estrangers per aeroport es van incrementar el mes de febrer passat un 1,4% interanual i per carretera un 7,8%.

Respecte a la despesa, l’enquesta Egatur que ha publicat l’INE mostra que durant el mes de febrer passat els turistes internacionals que van visitar la Comunitat Valenciana van gastar 476 milions d’euros el que suposa un augment del 8,8% interanual.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací