La Comunitat se promociona a nivell turístic a Shangai i Taipei

329

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana participa durant aquesta setmana en dues fires turístiques que se celebren a la Xina per a impulsar la promoció turística de la Comunitat Valenciana en aquest mercat.

En concret, personal de Turisme es troba des d’aquest dimecres i fins al pròxim 17 de maig en la fira ITB de Xangai amb l’objectiu d’acostar la diversitat de l’oferta turística de la Comunitat com coexpositor sota la marca de Turespaña.

A més, cal assenyalar que Turisme CV participa en aquest certamen al costat de les marques turístiques de la Comunitat Valenciana, facilitant material promocional de Turisme València, Costa Blanca, Benidorm i Alacant.

El personal tècnic de promoció de Turismeassistent al certamen està participa en prop de 30 reunions amb turoperadores i agents de viatges d’emissors de la Xina.

A més, del 17 al 20 de maig, Turisme participa en la Taipéi Tourist Exibition que se celebra a Taiwan, on mantindrà contactes amb les principals agències de viatges de Taipéi.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat la importància de participar en aquests dos certàmens “perquè promocionem la nostra destinació directament amb els professionals de les agències de turoperación, així com amb els potencials turistes de la Xina que poden venir a visitar-nos”.

Colomer ha explicat que Turisme “promocionarà durant aquestes jornades els productes turístics que ens defineixen, posant l’accent principalment en el turisme cultural, tan benvolgut pels asiàtics, i que pensem que pot convertir-se en un nou atractiu”.

Durant aquesta setmana es promocionen diferents productes, com el turisme cultural, urbà, de naturalesa i d’interior de les tres províncies de la Comunitat, a través dels dos certàmens turístics que se celebren a Xangai i Taiwan.

A més, està previst reforçar la diversitat d’experiències que els i les visitants poden trobar en aquesta comunitat, des dels festivals de música, les festes populars, el patrimoni artístic i cultural o la gastronomia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací