Las cooperativas colaborarán con el IVF en la distribución de microcréditos para desempleados

303

Actualitat Diària

El director general de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca, ha subscrit ho acordo operatiu entre l’IVF i l’Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit por la qual cosa aquesta entitat passa a convertir-se en intermediària financera de l’IVF per a la posada en el mercat de microcrèdits per a persones desocupades.

Aquesta línia de crèdit forma part del Profund de Profunds dissenyada por l’Institut Valencià de Finances i està cofinançada por la Unió Europea a través del Profund Social Europeu (FSE).

El Programa Operatiu del FSE de la Comunitat Valenciana 2014-2020 prevé la possibilitat de crear instruments financers dirigits a persones desocupades que vulguin crear o desenvolupar la seva pròpia microempresa, facilitant d’aquesta manera la canalització del finançament cap a elles.

Con aquesta fi, l’IVF ha creat un nou instrument financer a través del qual es vehicularan els recursos europeus i que a més es nodrirà de recursos propis de la Generalitat i de la iniciativa privada. En conjunt, s’ha estimat que a través d’aquesta línia de finançament es posarà en el mercat liquiditat por un valor superior als 12,6 milions d’euros.

Aquest Profund de Profunds es destina a finançar nous projectes empresarials duts a terme por persones desocupades i subempleadas de la Comunitat Valenciana que vulguin iniciar una activitat empresarial que pugui considerar-se viable tècnica, econòmica i financerament.

Con la signatura d’aquest acord, l’Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit es converteix en intermediari de l’IVF en la posada en el mercat d’aquests crèdits, igual que IMOportunitas, con qui també es va subscriure un acord fa unes setmanes.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací