Juan Carlos Lauder, nou director de la Fundació Bankia per la Formació Dual

521

El Patronat de la Fundació Bankia reconeix amb aquest nomenament el treball desenvolupar durant un any per Lauder, fins ara al front de la direcció de projectes

Actualitat Diària

El Patronat de Fundació Bankia per la Formació Dual ha nomenat aquest dijous director de l’entitat a Juan Carlos Lauder després d’haver estat al front de la mateixa durant l’últim any com a director de Projectes.

Amb aquesta decisió de donar continuitat al projecte i al camí emprés en aquesta última etapa.

Lauder ha mostrat la seua satisfacció per un nomenament que suposa “el reconeixement del treball realitzat per tot l’equip de la Fundació” i a manifestat la seua intenció de seguir multiplicant les activitats desenvolupades, amb l’objectiu de “dotar a la FP del reconeixement social que es mereix”.

Una tasca per la que ha manifestat “és fonamental l’alliança que en el seu dia va establir FPempresa i que suposa un dels pilars de la Fundació Bankia per la Formació Dual”.

“Volem seguir treballant amb ells perque ens permeten arrivar a més professors, conèixer més centres educatius i les empreses, per a que tot aquest coneixement es pose al servici del mercat laboral, facilitant els perfils que demanden les empreses, ajudant-les a ser més competitives, millorant l’empleabilitat dels estudiants, i contribuent, per tant, a fomentar una major cohesió social” ha reconegut el nou director de la Fundació.

Juan Carlos Lauder és Llicenciat en Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid, amb un màster en Gestió de Recursos Humans i formació adicional en administració de funcions.

La major part de la seua carrera professional la ha desenvolupat en el sector bancari. EN 2016 s’incorpora a Fundació Bankia per la Formació Dual com director de Projectes, càrrec que ha ocupat fins el seu nomenament actual. En aquest periode, la Fundació ha extés la seua aposta de formació i impuls de la FP fins arribar a tot el territori nacional.

Sols en 2018 els projectes iniciats per Fundació Bankia han beneficiat a 4.183 alumnes, 241 empreses i 106 centres educatius a través de les seues diferents activitats. Entre elles, destaca la Convocatoria d’Ajudes Dualiza junt a FPempresa mitjançan la que s’han impulsat quasi un centenar de projectes de centres de FP innovadors, sostenibles i amb un impacte en la societaton es desenvolupen. A més, Fundació Bankia continua facilitant formació adicional en comerç exterior i competències digitals a estudiants de tota Espanya, amb els seus programes Comex i Ditec i apropant el món de la FP a l’investigació biomédica i clínica amb el seu programa Sanec.

Fundació Bankia per la Formació Dual

Fundació Bankia per la Formació Dual va ser constituida en l’any 2016 com a part de l’aposta de Bankia pel foment de l’educació com a mode d’augmentar la cohesió social i reduir la desigualtat. Eixa aposta es concreta en el suport a la Formació Professional i la seua modalitat dual com motor d’empleabilitat i d’innovació en l’àmbit laboral, millorant la competitivitat de les empreses i accelerant la transformació del sistema educatiu en la seua constant actualització dels requeriments de la nova economia i de les empreses.

La entitat canalitza aquest objectiu a través de Dualiza, un programa per al foment, promoció i difusió de la Formació Professional Dual.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací